Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KONUŞMUYORUZ YAPIYORUZ

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, demokrasilerde en büyük hakemin millet olduğunu belirterek,”egemenlik milletindir. biz demokrasinin sözünü değil, uygulamasınıyapıyoruz. İcraatımızla yapıp gerçekleştiriyoruz.” dedi.

başkan altınsoy, seçim çalışmaları kapsamındaak parti grup başkanvekili vemilletvekili adayı İlknur İnceöz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 15temmuz milli İrade meydanındaki seçim çadırını ziyaret edip vatandaşlar ilesohbet etti.
altınsoy, 24 haziran pazar günü seçimegidileceğini anımsatarak, “seçim demokrasilerin en önemli aracıdır. seçimdemek hükümet faaliyetlerinin, siyasi kadroların 4-5 yıllık uygulamalarınınmuhasebesinin yapıldığı, denetlendiği ortam demektir. ak parti hükümetleriolarak 15 yıllık iktidarımızda eğitimden sağlığa, ulaşımdan haberleşmeye, heralanda büyük hamleler yaptık” ifadesini kullandı.
seçimlerin önemine işaret eden başkan altınsoy,”bu pazar günü yapılacak seçim çok daha fazla önemlidir. Önemli bir seçimegidiyoruz. bu seçim niye önemli? tarihimizde ilk defa iki önemli seçimi birarada yapacağız. sandığa gidip türkiye cumhuriyeti devletinin başkanınıseçeceğiz. bu büyük bir bahtiyarlık.demokrasilerde en büyük hakem millettir.egemenlik milletindir. biz demokrasinin sözünü değil, uygulamasını yapıyoruz.İcraatımızla yapıp gerçekleştiriyoruz. cumhurbaşkanlığı seçim süreçlerindemillet iradesine aykırı unsurların rol üstlenmesi ortamını yok ettik. dedik kimillet seçecek.”
bütün dünyanın türkiye’deki seçimi izlediğinedikkati çeken başkan altınsoy, şunları kaydetti, 
“niye izliyorlar? bunların başka işi yokmu? 16 yıldır türkiye’de aziz milletimiz recep tayyip erdoğanve ekibine destekveriyor. tek başına ülkeyi yönetme yetkisi veriyor. parlamentoda da çoğunluğusağlıyor. her seçimde de bu destek artıyor. bu milleti tanımayanlar,bilmeyenler bu önemli coğrafyada türkiye’nin çok güçlü, dirayetli, kararlıduruşunu istemeyenler, çekemeyenler, kıskananlar recep tayyip erdoğan’ıngücünün azalması, bu seçimde farlı sonuç beklentisi içindeler. bunlara destekveren içimizde de bazı taşeronlar var. onlardan yana destek koyanlar var. oyüzden dünyanın gündeminde” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”