Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART

sefer alkan’dan gazetemize ziyaret

sefer alkan’dan gazetemize ziyaret

31 mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimdemilliyetçi hareket partisinden aksaray belediye başkan adayı olan sefer alkangazetemizi ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler verdi.

başkan adayı sefer alkan, gazetemizin genel koordinatörüyaşar karatay’ı ziyaret ederek yapılacak olan yerel seçimler ve projeleri hakkındabilgiler verdi.

sorunlara Çözüm olacağız

milliyetçi hareket partisi aksaray belediye başkan adayısefer alkan; “gece gündüz zaman ayrımı olmaksızın seçim çalışmalarımızıyürütüyoruz. 31 mart seçimlerinden halkımızın teveccühüyle zaferle çıkarak herdaim aksaray ve aksaraylılara hizmet için çalışacağız. aksaray’da bulunan 48mahalledeki mahalle sakinleri tek tek gezerek vatandaşlarımızın ellerini sıkıpsorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyoruz. sanayi esnaflarını ve merkezde bulunan esnaflarımızı ziyaret edipdertleri ve sorunlarını yerinde dinleyerek nasıl bir belediye ve belediyebaşkanı görmek istiyorsunuz diyerek taleplerini dinliyoruz. vatandaşlarımızınfikirleri bizler için önemli, allah nasip ederse güzel aksaray’ımızı birlikteyöneteceğiz. belediyeciliği biliyoruz. memleket ehline emanet edilmeli” dedi.

kentsel dönüşüm Şart

milliyetçi hareket partisi aksaray belediye başkan adayısefer alkan; “aksaray’ın nefes alabilmesi için ve aksaray halkının daha refahbir aksaray’da yaşayabilmesi için kentsel dönüşüm şart.

yeni imar alanları açarak,aksaray’ı ve halkımızı daha da kalkındıracağız. mevcut riskli yapıları kentseldönüşüm konusunda değerlendirerek yeni bir yüz ortaya koyacağız çünkü gelişenbir aksaray için bu şart” dedi.

haber vedat tunç

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu