Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAŞLI’DAN TERÖRLE MÜCADELEYE DESTEK

mhpaksaray milletvekili ramazan kaŞli,

mhpaksaray milletvekili ramazan kaŞli, tbmm çalışmaları ile ilgili olarak yazılıbir basın açıklamasında;

ohal’inkaldırılması sonrasında  tbmm’de terörle etkin mücadele için gereklidüzenlemelerin yer aldığı, mhp grubu olarak desteklediğimiz kanun teklifigörüşülerek güvenli ve güçlü yarınlarımız için her türlü güvenlik tedbirininarkasında olacağımız bu yasa, genel kurulda kabul edilerek yasalaşmıştır.

yinetbmm’de görüşülmekte olan 1 sıra sayılı bazı kanun ve kanun hükmündekararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi’nin 9. maddesindebelirtilen kahraman uzman Çavuşlarımıza kadro verilmesi ile birlikteorduevlerine girebilmelerinin önündeki engellerin kaldırılması gerektiği veuzman jandarmalarımızın 3600 ek gösterge ve okulda geçen eğitim sürelerininhizmetten sayılması konusu gündeme getirilmiştir.

yineiçinde sağlık çalışanlarını ilgilendiren ve  bedelli askerliğide içeren,askerlik kanunu ve bazı kanun ile kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasınadair kanun teklifi mhp grubumuzun onayı ve desteğiyle kabul edilerekyasalaşmıştır.

tbmmbu yasaların kabulüyle birlikte 01 ekim 2018 tarihine kadar tatile girmiştir.tatilin bitimiyle birlikte seçim beyannamenizdeki vaadlerimizle ilgili kanun tekliflerihazırlayacağız. genel başkanımız sn. devlet bahçeli bey ve mhp grubumuzlagörüşüp var gücümüzle bu önemli vaadlerimize ilişkin yasaları geçirilmesi içinçalışmalar yapacağız. aksaray’ımıza yıllarca gelmeyen hizmetlerin takipçisiolacağımızın bilinmesini isteriz. gece ve gündüz emek verip, çalışmalarınakatkı sunarak çıkardığımız bu yasaların ülkemize, milletimize ve aksaray’ımızahayırlı olmasını temenni ederim” dedi

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”