Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAŞLI YENİ YILDA HUZUR VE REFAH DİLEDİ

mhpaksaray milletvekili ramazan kaŞli’nın

mhpaksaray milletvekili ramazan kaŞli’nın yeni yıl mesajında;

olumluve olumsuz gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2018 yılını geridebıraktık. yeni umut ve beklentilerle 2019’a giriyoruz. aksaray’lı hemşehrileriminyeni yılını tebrik ediyor, barış huzur ve refah diliyorum.

yeniyılın, müreffeh bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlikbağlarımızı güçlendirmesi; daha iyiye, daha güzele vasıl olmak için azim vegayretlerimizi arttırması en büyük ümidimdir.

2019yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğinidüşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekildedeğerlendirmek durumundayız. ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmanın bütüngüzelliklerine ve imkânlarına sahip aksaray’mızı layık olduğu seviyeye taşımakiçin her türlü fedakârlığı göstererek çok çalışmak en önemli görevimiz ve enbüyük hedefimiz olacaktır.

2019’a dair yaşanan bütün olumsuzluklar ve müessif olaylar geleceğe umutla vegüvenle bakmamızı asla engellememeli. Ülkemiz ve aksaray’ımız sahip olduğudeğer ve kazanımlar sayesinde yoluna emin adımlarla devam etmelidir.

milletçegeldiğimiz bu noktanın kıymetini çok iyi bilmeli, gelecek nesillere ekonomiksosyal ve kültürel açıdan gelişmiş huzurlu bir ülke bırakmak için büyük gayretgöstermeliyiz.

buduygu ve düşüncelerle 2019 yılının türk-İslam alemine ve aksaray’ımız içingüzel gelişmelere vesile olmasını temenni ediyor, bu kadim topraklarda huzurhâkim olsun diye toprağa düşen bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”