Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaşlı; “Recep Tayyip Erdoğan’ı Tarihi Bir Oyla Yeniden Cumhurbaşkanı Seçeceğiz”

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı;” Ortaköy’de 2023 seçimlerinde 4 bin 564 oy aldık. Yüzde 19,91 olan oy oranımızı yüzde 24,14 oranına yükselttik ve Ortaköy’de 2. Parti olduk. Biz ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonunda Cumhur İttifakı iradesiyle halkımızın huzurundayız. 14 Mayıs’ta gösterilen teveccühün 28 Mayıs’ta daha yüksek seviyelere çıkacağına ve Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğine inancımız tamdır.” dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla beraber Cumhur İttifakı mensubu Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı seçim çalışmaları kapsamında gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor.

14 Mayıs Genel seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde %51 çoğunluğunun sağlanamaması üzerine Türkiye tekrardan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna hazırlanıyor.

28 Mayıs 2023 tarihine belirlenen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine sayılı günler kala, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ziyaretleri kapsamında, Eskil ve Ortaköy ilçelerini ziyaret eden Kaşlı ve beraberindeki MHP heyeti 14 Mayıs seçimlerinde partilerine verilen destek için teşekkürlerini iletti. Kaşlı, Aksaray’ın her bölgesinde MHP’nin oy oranını artırdığını, millet iradesinin Cumhur İttifakı’ndan yana olduğunu belirtti.

ESKİL BİZİ BAĞRINA BASTI

14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde Aksaray’da oy oranın yükselttiğini ve Eskil’de birinci parti olarak rekor kırdıklarını vurguladı. . Kaşlı, “Her ilçede, beldede, köyde, merkezde, çarşıda, pazarda MHP seçmenlerden büyük teveccüh görmüştür. MHP sicili temiz ve kurumsal bir partidir. 4 adayımızla temas ettiğimiz her bölgede seçmenlerin sevgisiyle karşılandık ve bu sevgi sandıklara da yansıdı. Kamuoyunu yanıltmaya çalışan araştırmacıların ezberlerini bozduk. Özellikle Aksaray’ın Eskil ilçesinde MHP rekor bir oy oranına ulaşmıştır. Bir önceki genel seçimlere göre oy oranını 15 puan artırmıştır. Bunda şüphesiz 2. Sıra adayımız Mustafa Zavlak’ın partimizle örtüşen temiz kimliği etkili olmuştur. 2018 yılında yapılan genel seçimlerde 2 bin 952 oy aldığımız Eskil’de 14 Mayıs 2023 seçimlerinde 7 bin 627 oy aldık. Yüzde 19,10 olan oy oranımızı yüzde 44,61 oranına yükselttik” dedi.

ORTAKÖY HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ortaköy’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek teşekkürlerini sunan Ramazan Kaşlı, esnaf ziyaretinin ardından Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe’yi makamında ziyaret etti. Ortaköy’de de oy oranını artırdıklarını ve Ortaköy halkının Cumhur İttifakı’na büyük destek verdiğini dile getiren Kaşlı, “2018 seçimlerinde 3 bin 757 oy aldığımız Ortaköy’de 2023 seçimlerinde 4 bin 564 oy aldık. Yüzde 19,91 olan oy oranımızı yüzde 24,14 oranına yükselttik ve Ortaköy’de 2. Parti olduk. Biz ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonunda Cumhur İttifakı iradesiyle halkımızın huzurundayız. 14 Mayıs’ta gösterilen teveccühün 28 Mayıs’ta daha yüksek seviyelere çıkacağına ve Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğine inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Haber: Fatma Altınok