Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAŞLI ENGELİLER GÜNÜNÜ TEBRİK ETTİ

aksaray milletvekili ramazankaşlı’nın 3

aksaray milletvekili ramazankaşlı’nın 3 aralık dünya engelliler günü mesajında;

“engelliler toplumumuzun birerparçasıdır. onları yaşamın her alanında yanımızda görmek engellerini aşarakyaşama sımsıkı sarılmaları konusunda onlara destek olmak yarının birer engelliadayı olduğunun farkında olan herkesin insanlık görevidir.

engelli veya engelsiz tümyurttaşlarımızın toplumsal yaşamda etkin bir şekilde yer alabilmesi, fırsateşitliğinden yararlanması ve hiçbir ayrımcılığa uğramadan haklarının korunmasıgeleceğe güvenle bakmamızın temel şartıdır.

birleşmiş milletler tarafından dünyaengelliler günü olarak kabul edilen 3 aralık günü, engelli bireylere yöneliktoplumsal bilinç ve farkındalığı arttırması açısından anlamlı bir tarihtir.Şunu gururla ifade etmek isterim ki; ülkemizde engelli bireylerin yasalhaklarının ve yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar, sonyıllarda fevkalade artmış ve değişen koşullara uygun olarak da artmaya devametmektedir.

engelli vatandaşlarımızındesteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, birçok mucizesineşahit oluyor onların yaşama sevinciyle hayata sarılmalarından büyük mutlulukduyuyoruz.

kendilerini farklı noktada görenengelli vatandaşların motivasyonlarının arttırılması açısından ve hayatabakışlarını daha olumlu kılması açısından güzel örneklere şahit oluyoruz. bununen güzel örneğini bu yıl ampüte milli futbol takımımız dünya kupasında finaleyükselerek angola’yla finalde karşılaşarak berabere kalıp, penaltılarlayenilerek 2’nci olmuş ancak o kahramanlarımız büyük türk milletinin gönlündeşampiyon olmuş, göğsümüzü kabartarak ülkemizin uluslararası arenada tanıtımınabüyük katkıları olmuştur.

bu duygu ve düşüncelerle; sosyal yaşamın birparçası olmalarının önündeki engelleri azimle, inançla aşan tümengelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 aralık dünya engellilergünü’nü tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu birhayat diliyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı,
Sıradaki Haber İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı, TBMM Grup Toplantısına Katıldı