Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KADINLAR’DAN TÜREMİŞE TAM DESTEK

İyİ parti belediye başkan

İyİ parti belediye başkan adayı Özhan türemiş ve İyİpartili yöneticiler kahvaltıda hanımlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarıhakkında görüş alışverişinde bulundu.

Özel bir kafede kahvaltı programında bir araya gelen İyİparti belediye başkan adayı Özhan türemiş ve kadınlar seçim çalışmalarıhakkında yaptıkları faaliyetler ve çalışmaları paylaştı. İyİ parti belediyebaşkan adayı Özhan türemiş de seçim sürecindeki çalışmalarında kendilerine çokbüyük destek olan kadınlara seslendi. “ev ev, kapı kapı gezerek bizlere çok büyük destek olan İyİ parti’yegönül vermiş ablalarımıza, kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

elleri öpülesi ayaklarının altına cennet vadedişmişhanımlarımızın hakkı ödenmez.

türemiş “İlimizdeki hanımefendilerimizin, kadınlarımızın,annelerimizin, ev hanımlarımızın, çalışan hanımlarımızın potansiyelini çok iyibiliyoruz. onlar gerçekten elleri öpülesi, ayaklarının altında cennetlerin vaatedildiği, güzel insanlar. kadınlarımızın, hepimizin üzerinde emeği çok büyük.bu seçim çalışmaları kapsamında da İyİ partili kadın kollarımız ve İyİ parti’yegönül vermiş hanımefendilerin bizlere vermiş olduğu destekleri sahadagörüyoruz. ev ev, kapı kapı, mahalle mahalle geziyorlar ve yorulmak nedirbilmiyorlar. allah hepsinden razı olsun. allah nasip kısmet eder de halkımızınve hanımefendilerin teveccühü ile belediye başkanı olursak, hanımefendilerimize yönelik çok önemli projelerimiz var. bizler sürekli söylüyoruz.Üreten bir toplum olacağız. İlimizdeki hanımefendilerimizin ev ekonomisinekatkıda bulunması için evlerinde yapacakları işler var. biz bu işleri karıncakararınca hem ilimizin ticaretine hem de aile ekonomisine kazandırmak için çokgüzel bir proje geliştirdik. yakında onları açıklayacağız. birbirindenmarifetli, elleri hünerli, göz nuru iş yapan hanımlarımızın varlıklarının çokolduğunu biliyoruz. bu potansiyeli, üreten toplum halinde ilimizekazandıracağız. bu şehre hanım eli değecek ve hep birlikte pırıl pırıl biraksaray’ı hanımefendilerimiz ile birlikte oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu