Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ’LER GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

‘’ İyİ’ler onlarca araç

‘’ İyİ’ler onlarca araç vekalabalık parti teşkilatları ile çıkartma yapıyor’’

İyİparti aksaray teşkilatı milletvekili adayları ayhan erel,nuri koçak ve fatmapınar İzgü ile birlikte aksaray’ın her karışına çıkartma yapıyor. hergittikleri yere kalabalık bir grup ile ve onlarca parti aracı ile giden İyİparti milletvekili adayları gittikleri yerlerde ise kalabalık halk gruplarıncakarşılanarak sevgi gösterileri ile karşılaşıyorlar.

dündesabah saatlerinde sanayi bölgesi ziyaretlerini devam ettirirken, akşamsaatlerinde amarat bölgesine ziyaretlerde bulundular. atatürk bulvarı ve kırkmetrelik yol güzergahında da gövde gösterisi yapan parti teşkilatları buralardada halkın yoğun ilgisi ile karşılaşarak bayram havası içerisinde seçimgezilerine devam ettiler.

vatandaşlahasbihal etmeleri esnasında en çok sorulan soruların başında şekerfabrikalarının satışı geldi. İyİ parti 1. sıra milletvekili adayı ayhan erel ‘’siz İyİ’lere destek olup yol açtığınız müddetçe biz bu konuyada çözümbulacağız, iktidar olduğumuzun ilk günü şeker fabrikalarının satış işlemlerinidurdurmak için ilk adımı atacağız. bu fabrikalar bu ülkenin halkınınfabrikalarıdır. kimse kendi malı gibi üzerinde söz sahibi olamaz. zamanında bufabrikalar halkın destekleri ile alınmıştır, kimin malını kime satıyorsun,neden satıyorsun, madem zarar ediyor kim neden alıyor, bunlar hikaye bu gidişlebu iktidar başta kalmaya devam ederse ülkede satılmadık tek fabrika, tek karıştoprak kalmayacak gibi… lakin buna ne siz ne biz izin veririz. bu gidişe durdiyebilemiz için sizlerin 24 haziran sabahı sandıkta genel başkanımız meralakşeneri cumhurbaşkanı, bizleri yani kardeşlerinizi milletvekili yapmanızgerekmekte. sonrası allah’ın izniyle bizim işimiz. yapılanların hesaplarınısormak, halkın hakkını aramak bizim işimiz, biz İyİ’leriz biz sİzİz, biz sizisiz bizi bilirsiniz’’ dedi.

sanayibölgesinde esnaf ise 2019 un sonunda hizmete geçmesi planlanan otobanla ilgilişikayetlerini dile getirdi. aksaray ili ile dışardan yolculuk yapanlarınalakasının bitirilmeye çalışıldığı yine yatırımların niğde’nin çıkarlarınıngözetilerek yapıldığı ve aksaray’a yatırım yapıyormuş gibi lanse edilerekniğde’ye çalışıldığı şeklinde görüşlerini bildirdiler. mevcut vekillerinoturdukları sandalyeleri boşa işgal ettiğini ve verilen hiçbir sözüntutulmadığını belirten vatandaşlar artık buraya kadar! bu vekillere bizimvereceğimiz kredi bu kadardı, bundan böyle bizden oy moy yok.  halkın görüşlerine önem vermeyen yönetimlerlebundan böyle halkın işi yok! Şeklinde serzenişte bulunarak ak partili milletvekillerinede duymuş oldukları öfkeyi dile getirdiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!