Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ PARTİ’YE YENİKENTLİ DESTEĞİ

aksaray merkez’de çeşitli mahallelerde

aksaray merkez’de çeşitli mahallelerde yaşayan yenikentkasabalı birçok vatandaş ebulfeyz elçibey caddesi’nde toplanarak İyİ parti İlbinasına yürüdü. vatandaşlar İyİ parti İl binası önünde yaptıkları açıklamadaİyİ parti saflarına geçtiklerini ve 31 mart yerel seçimlerinde İyİ parti’yedestek olacaklarını” söyledi.

yenikent kasabalı olup aksaray merkez’de çeşitlimahallelerde yaşayan birçoğu ak parti ve mhp üyesi 60-70 kişilik bir grupebulfeyz elçibey caddesi’nde toplanarak İyİ parti İl binasına geldi.yenikentliler İyİ parti İl binası’nda karşılayan İyİ parti aksaray belediyebaşkan adayı türemiş ve İyİ partili yöneticiler 60-70 kişilik yeni katılangrupla tek tek tokalaşarak hasbıhal etti. seçim çalışmaları hakkında bilgiveren başkan adayı türemiş, “yenikentli kardeşlerimizi aramızda görmektenmutluluk duyuyoruz. 16 yıl boyunca burada bulunanların çoğu mevcut iktidaraçuval çuval kamyon kamyon oy verdik. ama gelin görün ki onlar kendilerinetanınan bu güzel teveccühe çok da layık olamadılar. bu yüzden burada bulunankıymetli hemşerilerimiz 31 mart yerel seçimlerinde tercihlerini İyİ parti saflarındanyana kullanıp bizleri destekleyerek göstereceklerinin güzel bir davranışınıyaptılar. kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” açıklamasında bulundu.

“bu sayıyı 5’leÇarpın”

Çeşitli yaş guruplarından 60-70 kişiden oluşan grup, İyİparti’ye geçtikten sonra yaptığı açıklamada “bizler aksaray merkez de yıllardırikamet ediyoruz. hepimiz yıllar önce memleketimizden daha insancıl daha güzelbir yaşam için, ekmek davası için aksaray merkez’e yerleştik inanın şehirdeyaşamak, köyde yaşamaktan daha zor hale geldi. aksaray için sadece biz böyledüşünmüyoruz. birçok insan da böyle düşünüyor. 31 mart yerel seçimlerinde İyİparti’ye ve belediye başkan adayı sayın Özhan türemiş’e de destek olmak içinbugün burada toplandık. bu sadece bir başlangıçtır. buradaki 60-70 kişiyi 5 ileçarpın. hepimizin eşi dostu akrabası var. her geçen gün İyİ parti’nin ilimiz veülkemiz yönetiminde ne denli başarılı işler yapacağına inanıyor güveniyoruz. bubilinçle İyİ parti saflarına katıldık” ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”