Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Yapacakları Çalışmaları Değerlendirdi

İyi Parti Aksaray İl

İyi Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal, İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve İyi Parti teşkilatı mensupları ile birlikte, İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır’ı ziyaret etti.

14 Mayıs genel seçimlerinde Milletvekili olan Turan Yaldır, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve genel seçimlerde yürüttüğü seçim çalışmaları faaliyetleri içerisinde gezi ve ziyaretler gerçekleştirmişti.

Aksaray halkıyla bütünleşen Yaldır, seçim dönemlerinde halkın istek ve şikayetlerine kulak vermişti. Halkın oylarıyla 14 Mayıs 2023 seçimlerinde 28. Dönem İyi Parti Milletvekili olan Yaldır’a İyi Parti teşkilatı mensupları tebrik etmek için ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında, seçim sürecini değerlendiren topluluk, seçimden sonra yapılacak olan çalışmalar için durum analizi yaptı. Gündeme dair konuları istişare edilip, halkın beklentileri doğrultusunda çalışmalar değerlendirildi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan İl Başkanı Asal,” Sayın Vekilimiz Turan Yaldır ‘ı, İlçe Başkanımız Osman Yılmaz ve Teşkilatımız ile ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalarımız ile ilgili görüşlerde bulunduk.” İfadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok