Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Teşkilatı Yenikent Ziyaretinde

  14 Mayıs genel

 

14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı oylamasında salt çoğunluğunun sağlanamamasının ardından Türkiye İkinci tur seçim hazırlıklarına başladı. Bunun üzerine Aksaray İyi Parti teşkilatı mensupları, Millet İttifakı ortağı olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek amacıyla saha çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, İyi Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Atar ve İyi Parti mensuplarıyla beraber Yenikent Kasabasını ziyaret etti.

İkinci tur seçim çalışmaları kapsamında saha çalışması yürüten İyi Parti teşkilatı, Aksaray’ın esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yenikent kasabası halkıyla buluşan İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır ve İyi Parti mensupları, esnafların şikayet ve isteklerini dinleyen heyet, 14 Mayıs seçim gününden önce yapılan istişarelerin arkasında olduğunu vurguladı.

Ziyaret esnasında İyi Parti Milletvekili Yaldır, Yenikent halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Halkın yanında olan Yaldır ,” Esnaflarımıza ve belde halkımıza bizlere gösterdikleri ilgiden ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

28 Mayıs günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde İttifak ortağı olan Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

Haber: Fatma Altınok