Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Teşkilatı Büyük Bölcek esnafını dinledi

İyi Parti Aksaray Teşkilatı,

İyi Parti Aksaray Teşkilatı, esnaf ve vatandaşı dinlemeye devam ediyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışması gerçekleştiren İyi Parti Aksaray Teşkilatı, Büyük Bölcek Mahallesi esnafını ziyaret etti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım giderken partililerde hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor.  Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçim heyecanı sürüyor.

Aksaray İyi Parti Teşkilatı Büyük Bölcek Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sorun ve talebini dinleyen iyi parti teşkilatı, çözüm bulma yolunda istişarelerde bulundu.

Esnaf ve vatandaşın sorun ve taleplerini sık sık dinlemeye çalışan iyi parti teşkilatı esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerine çözüm bulma yolunda istişarelerini sürdürüyor. Büyük Bölcek esnafı tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan İyi Parti Teşkilatı esnafın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Büyük Bölcek Mahallesi esnafı ziyaretine İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve teşkilat üyeleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok