Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Ortaköy İlçe Teşkilatı Milletvekili Yaldır’a Ziyaret Etti

Aksaray İyi Parti Milletvekili

Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, Ortaköy İlçe Başkanı Elvan Konak ve İlçe teşkilatı yöneticilerini İyi Parti binasında ağırladı.

14 Mayıs 2023 tarihinde 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olan Millet İttifakı ortağı İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, halkın oylarıyla Milletvekili olmuştu.

Seçimlerin ardından mazbatasını alarak TBMM’ye kaydını yaptıran Yaldır, geçtiğimiz günlerde mecliste yemin törenini gerçekleştirdi. Seçim döneminde Aksaray halkıyla sık sık bir araya gelen Milletvekili Yaldır, halkın istek ve şikâyetleri doğrultusunda çalışmalar yürütmek için değerlendirmeler yapmaya devam ediyor.

İyi Parti Ortaköy İlçe Başkanı Elvan Konak ve teşkilat yöneticilerini misafir eden Milletvekili Yaldır, İyi Parti teşkilat mensuplarıyla gündeme dair konular hakkında fikir alışverişinde bulundu. Seçim döneminde İlçe ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Yaldır, halkın beklentilerine karşılık vermek amacıyla değerlendirmeler yaptı. Ortaköy İlçe Başkanı Konak ve İlçe teşkilat yöneticileri Milletvekili Yaldır’ı TBMM’deki yeminin törenin ardından tebrik ederek 28. Yasama döneminde başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok