Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Milletvekili Yaldır; Halkın beklenti ve taleplerini dinleyin

Milletvekili Yaldır, Sofular köyü

Milletvekili Yaldır, Sofular köyü ziyaretinde halkın taleplerini dinledi.

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, ilçe, belde ve köy ziyaretleri kapsamında Sofular köyünü ziyaret etti. Halkın beklenti ve taleplerini dinleyen Yaldır, köy sakinleriyle bir araya gelerek onların sorunlarını ve isteklerini yakından öğrendi.

Ziyaretin ilk durağı köy muhtarı Hasan ÇAVUŞ’un makamı oldu. Yaldır, muhtar ÇAVUŞ ile görüşerek Sofular köyünün karşılaştığı sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yaldır, “Kıymetli muhtarımızla buluşup, Sofular köyünün ihtiyaçlarını konuştuk. Halkımızın yaşadığı sorunları anlamak ve çözüm yolları aramak en öncelikli görevimiz” dedi.

Ardından Yaldır, Sofular köyü sakinleriyle bir araya gelerek dertleşti. Halkın dile getirdiği en önemli noktalardan biri, “Seçimlerden sonra sizden başka kimse gelmedi” oldu. Sofulular, verilen sözlerin hayata geçirilmesi ve halkın ihtiyaçlarına duyarlılık gösterilmesini beklediklerini dile getirdiler. Yıllardır tamamlanmayan altyapı sorunlarının çözümü, tarihi ve doğal güzelliklerin turizme kazandırılması ve köy ekonomisine katkı sağlanması gibi konular halkın öncelikli talepleri arasında yer aldı.

20 yıllık ulusal ve yerel iktidarın Sofular köyündeki sinek sorununu bile çözemediği belirtildi. Halk, verilen oy ve destek karşılığında somut adımların atılmasını beklediklerini vurguladı.

Turan Yaldır’ın Sofular köyü ziyareti, halkın temsilcileriyle buluşarak sorunları dinlemesi ve çözüm önerileri sunması bakımından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Halkın beklentilerine kulak vererek, yerel ihtiyaçları karşılamaya yönelik çabalara devam edilmesi bekleniyor.
Haber; Ağustos Gerçe