Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti, İl Divan Kurulu Toplantısında; Neler konuşuldu?

İyi Parti Aksaray Teşkilatı

İyi Parti Aksaray Teşkilatı İl Divan Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda partinin önemli isimleri bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Toplantıya; Toplantıya İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Genel İdari Kurul Üyesi Fatih Koca ve Teşkilat Koordinatörü Ruşen Şık katıldı.

İl Divan Kurulu toplantısının açılış konuşmasını İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen gerçekleştirerek partinin 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik vizyonunu aktardı.

Ülke de yayın hale gelen kutuplaşmaya dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir ise oy sayımının ötesinde siyasetin, milletin derdine çare bulma, halkın refahını artırma sanatı olduğunun altını çizdi. İYİ Parti’nin bu ruhu canlandırmak hedefinde yola çıktığını vurguladı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir toplantıda iyi parti teşkilatının yerel seçimlere güçlü adaylarla hazırlandığı dile getirerek Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’in yanı sıra ilçe ve beldelerde beş aday olacak ismin açıklanacağını duyurdu. Ali Demir,  fırsatçı yönetim anlayışına son vererek, insan ve çevre odaklı planların amaç edindiğini dile getirdi.

İl Divan Kurulu toplantısında 31 Mart 2024 seçimleri ve seçim sonrası süreç masaya yatırıldı. Şehirlerin imar, arazi, konut ve ulaşım gibi yapısal meselelerinin doğal, sosyal, tarih ve kültürel çevresiyle birlikte ele alınacağını belirten Ali Demir, yeşil alanların korunarak, genişletilerek kentsel dönüşüm anlayışını değiştireceklerinin altını çizdi.

Ali Demir, düzensiz göç, ekonomik sorunlar, yüksek enflasyon, işsizlik, eğitim sistemi, çevre sorunları ve diğer kritik konulara dair İYİ Parti’nin çözüm önerilerini paylaşarak Partinin, Türkiye genelinde gerçekleştirmeyi hedeflediği değişimi vurguladı. Mart ayında gerçekleşecek olan seçime güçlü bir şekilde hazırlandıklarını dile getirdi.

Toplantının sonunda ise İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir katılım gösteren herkese teşekkürlerini sunarak milletin yaşam kalitesini artırmak için kararlı bir şekilde yola devam edeceklerini söyledi.

Haber: Fatma Altınok