Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti İl Başkanından AK Parti Milletvekiline cevap!

İyi Parti Aksaray İl

İyi Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Türk milletinin çıkış noktası İYİ Parti olacak dedi.

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun, Meral Akşener’in bir söyleşide Cumhur İttifakı’nı övdüğünü ve Millet İttifakı’nda yaşanan sorunlardan bahsettiğini söyleyerek, “Cumhur İttifakı, Meral Akşener’in bile kıskandığı bir ittifaktır. Bugüne kadar Cumhur İttifakı’nda kırıcı hiçbir olay yaşanmadı. İttifak dediğiniz böyle olur.” şeklinde ki açıklamalarına cevap veren İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, “Kıskanılacak bir durum yok. Türk siyaseti AK Parti ve CHP çizgisinde sıkıştı. Burada Türk milletinin çıkış noktası İYİ Parti ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in tutumu olacaktır.” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun, Meral Akşener’in Cumhur İttifakı’nı kıskandığına yönelik açıklamalarına cevap verdi. Belgemen açıklamasında, “En son genel seçimlerde bir ittifak yapıldı. Seçim oldu ve bitti. Bittikten sonra herhangi bir ittifak olması söz konusu değil. Altılı masanın tüm partileri karşılıklı olarak oturdu bir ittifak yapıldı. Seçim bitti ittifak bitti. Kıskanılacak bir durum yok. Türk siyaseti AK Parti ve CHP çizgisinde sıkıştı. Burada Türk milletinin çıkış noktası İYİ Parti ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in tutumu olacaktır.” dedi.
Türk milletinin ittifak istemediğini ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, “Bu ittifaklardan biz gördük ki bizim ülkemiz ittifak sistemine alışkın değil. Seçimlerde bunu görmüş olduk. Genel başkanımız kendi dik kararıyla, divan kararıyla, halkımızla istişareler sonucunda herhangi bir ittifakı asla düşünmüyor. Biz, İYİ Parti olarak hür ve müstakil bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.” diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Fatma Altınok