Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti İl Başkanı Asal’dan Merdan Yanardağ’a sert sözler

Son günlerde yaşanan İyi

Son günlerde yaşanan İyi Parti ve TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ arasındaki Öcalan bebek katili tartışması devam ediyor.
Tartışmaya yönelik diğer bir açıklama ise Aksaray İyi Parti İl Başkanı Cumali Asal’dan geldi. İl Başkanı Asal yaptığı açıklamada; “Terörist başı Öcalan’a methiyeler düzen ve siyasi tutuklu olduğunu iddia eden Merdan Yanardağ onun vatan haini bir bebek katili olduğu gerçeğini gizleyemeyecektir.” dedi.
Televizyon ekranlarında teröristleri öven Yanardağ’a yönelik sert sözlerine devam eden Aksaray İyi Parti İl Başkanı Asal; “Merdan Yanardağ gibi HDP(PKK) çizgisindeki terör sevici müptezelin seçim sürecinde Genel Başkanımız Meral Akşener’e ve İYİ Parti’ye düşmanlık etmesinin bir sebebi vardı elbet. TV ekranlarından terörü ve teröristi övmek, teröristlerin en güçlü silahlarından biridir. Öcalan bebek katilidir. Hain terör örgütü PKK’nın elebaşıdır. Türk yargısının bu zat hakkında gerekeni yapacağına inanıyor, konunun bizzat takipçisi olacağımı beyan ediyorum.” dedi.
Haber: Fatma Altınok