Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti İl Başkanı Asal, “alım gücünü artıracak formüller üretilmeli”

İYİ Parti Aksaray İl

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal, ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntı yaşandığını ve gelen zamlarla esnafın zor durumda kaldığını belirterek, “durumumuz nereye gidiyor?” sorusunu sordu.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal ülke ekonomisi ve vatandaşın mevcut ekonomideki durumu hakkında yaptığı açıklamada, “acaba memura küçücük zam, asgari ücrete zam, işverene hiç bir destek yok. Onun üzerine akaryakıta, MTV ye ona buna daha nereye kadar? Hadi itiraf edin. Milletin gözünü boyadınız ama olmadı. Yapamadınız. Yetki var ama nasıl olacak şimdi neden üretimi destekleyici projeler yerine farklı yollara gidiliyor?” sözlerini kullanarak serzenişte bulundu.

Sözlerinin devamında üreticinin zor günler yaşadığını yineleyen İl Başkanı Asal, “üretici elindeki ürünlerle ortada kalma korkusu yaşıyor. Borçların günü geldi. Ürün var, emeklerinin karşılığı yok. İdarelik, göstermelik zamlar ile bütün ihtiyaç malzemelerine gelen fahiş fiyat artışlarının önüne nasıl geçilecek? İnsanların alım gücünü artıracak formüller üretilmeli. Ülke batmaz bu şekilde herkes biliyor ancak vatandaş işyerlerine kepenk vuracak duruma geldi” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe