Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti İkinci Tur Çalışmalarına Başladı

14 Mayıs 2023 tarihinde

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde İYİ Partiden milletvekili seçilen Turan Yaldır Aksaray milletvekili seçildi. Yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanlığı ikinci tura kalmış olsa da seçim sonrası meclise girecek Milletvekili isimleri belli olmuştu. Aksaray’da İyi Parti Milletvekili olarak mecliste halkı temsil edecek isim Turan Yaldır oldu.

İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray İyi Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Kadın Politikaları Başkanı Elif Varlı ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Atar ve parti yöneticileri bir araya gelerek 14 Mayıs seçim sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda seçim ve seçim sonrasını değerlendiren heyet bundan sonra ki çalışmaları nasıl yürütecekleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında ilçe, köy, esnaf ve vatandaşların gezi ve ziyaretlerinde istek ve şikâyetlerini dinleyen Turan Yaldır, Milletvekili olarak Aksaray halkının istek ve şikâyetleri doğrultusunda çalışmalara başlamadan önce yönetim kurulu ile beraber görüşerek nasıl bir yol izleyeceği hakkında müzakere gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de saha çalışmalarımız olacak. Biz Aksaray’ halkının mecliste sesi ve kulağı olacağız dedi.

Haber: Fatma Altınok