Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ PARTİ GENÇLERLE BULUŞTU

31 mart yerel seçimler

31 mart yerel seçimler öncesi İyİ parti milletvekiliayhan erel, belediye başkan adayı Özhan türemiş, İyİ parti yöneticileri her gün3 programa katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor

türkiye kadınlar 2. lig futbol ligi’nde mücadele edenaksaray hasandağı kadın futbol takımını ziyaret eden İyİ parti heyetiaksaray’ın gururlarını başarılarından dolayı tebrik etti. aksaray’dan her zamangençlerin, sporcunun ve spor aktivitelerinin yanında olduklarını söyleyen İyİparti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş, “İlimizde böylesi güzelbir takım var ve kimse sahip çıkmıyor. söz veriyorum aksaray belediye başkanıolunca elimizdeki bütün spor branşları ile ilgili özel bir proje ekibimizle çalışmayapıyoruz. yetenekli ve imkanı olmayan gençlerimizi ön plana çıkaracağız.onları spora kazandıracağız. Özellikle futbol takımlarımız ilimizin yetişençocuklarından oluşacak. altyapıya önem vereceğiz” dedi.

“sloganımızıezberlemişler”

yeni aksaray devlet hastanesini de gezen İyİ parti heyetihastane çalışanları hasta ve hasta yakınları ile da tek tek görüştü.hastanedeki sorunları yakından takip ettiklerini söyleyen aksaray belediyebaşkan adayı Özhan türemiş “yaşanan sıkıntıların farkındayız. busıkıntıları dönem dönem ayhan erel milletvekilimiz hem mecliste hem de sürekliülke gündeminde tutuyor. yine milletvekilimizin yapmış olduğu girişimlersayesinde birçok eksik giderildi ve giderilmeye devam ediyor. yeni hastaneninsıkıntılarının çözülmesi konusunda takibimiz de devam edecek” dedi. dahasonra hastane personeli ve hasta yakınları ile samimi bir şekilde seçimçalışmalarına devam eden türemiş “her şeyin başı sağlık. sağlıkpersonelimiz de hasta yakınlarımız ve hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.onlar sağ olsunlar. sözümüz sağlığa oyumuz Özhan’a’ sloganınıezberlemişler” ifadelerini kullandı.

“ŞehirÜniversitesi olmalı”

kafeler caddesi’ni gezen İyİ parti heyeti aksarayÜniversitesinde okuyan gençlerle buluştu. yüzlerce gencin elini sıkan, sorunlarını dinleyen ve yakından ilgilenenbaşkan adayı türemiş “İlimizde okuyan öğrencilerimiz birer fahritemsilcimiz. Öğrencilerimizin yaşam standartları ve özellikle ulaşımsorunlarını, konaklama ve barınma sorunlarını çok iyi biliyoruz. aksarayÜniversitesi maalesef şehirle bir bütün olamamış. sürekli şehirden uzak vekopuk bir durum sergilemekte. oysa bir şehir üniversitesi, üniversite gençliğiile bir bütün halinde daha güzel olur. daha iyi projeler ortaya çıkabilir. bizbu gençliği ve bu dinamizmi hayata geçirmek için gençlerimize yönelik, onlarında içinde bulunduğu projelerimizi hazırlıyoruz. gençlerimize güveniyoruz.görüyoruz ki gençlerin gözündeki ışık da artık değişimin şart olduğunu veİyİ’lerin artık bu ili yönetmesi gerektiğini bize hissettiriyor” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi