Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Eskil İlçe Başkanından Milletvekili Yaldır’a ziyaret

Aksaray İyi Parti Milletvekili

Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. TBMM’deki odasında ziyarete gelen diğer bir heyet ise İyi Parti Eskil İlçe Başkanı Kürşat Ünlü ve Muzaffer Oruç oldu.
Ziyaret esnasında, Eskil’in gelişimi ve büyümesine yönelik verilen vaatler üzerine istişare yapan heyet, Eskil için yapılacak olan çalışmalara değindi. Milletvekili Yaldır, seçim döneminde Eskil İlçesini ziyaret ederek, Eskil halkı tarafından ilgi toplamayı başarmıştı. Seçim dönemi esnasında Eskil ve Aksaray’ın gelişimi ve daha ileriye gitmesi adına yapılacak olan çalışmalara sık sık değinen Milletvekili Yaldır, ziyaret esnasında bu konular üzerine görüşme gerçekleştirdi.
Aksaray için gerekli olan çalışmalara değinen Milletvekili Yaldır, mecliste bu konuları gerekli mecralara taşıyarak çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Yaldır; “İYİ Parti Eskil İlçe Başkanımız Kürşat Ünlü ve Muzaffer Oruç kardeşimi misafir ettik. Aksaray’ımız ve Eskil’imiz için neler yapabileceğimizi konuştuk. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ederim.” dedi.
Haber: Fatma Altınok