Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Belediye Başkan A. Adayı Tuğrul Karacaer seçim öncesi sahalarda

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Karacaer’e seçim çalışmalarında, Belediye Meclis Üyesi Adayları Sami Uyar ve Salih Taş eşlik etti.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Karacaer, “Aksaray hak ediyor” sloganıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek, esnaf ve vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Aksaray’da seçim çalışmaları hız kazandı. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Karacaer, nabız yoklamaya devam ediyor. Aksaray’da İYİ Parti’nin adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Karacaer, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek vatandaşların yanında olmaya devam edeceğinin altını çiziyor.

Projeleri hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgiler veren Karacaer, Aksaray’ın sorunlarını bildiğini ve bu sorunların giderilmesi noktasında çalışmalar yapacağına dair söz veriyor. Vatandaşların kendisine teveccühünün yoğun olduğunu ifade eden Karacaer, hür ve müstakil olarak girecekleri seçimler için Merkez, ilçe ve beldelerden umutlu olduklarını dile getirdi.

Haber: Fatma Altınok