Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Adayları Soruları Cevapladı

İyİ parti milletvekiliadayları ayhan

İyİ parti milletvekiliadayları ayhan erel ve nuri koçaş kanal 68 televizyonunda katıldıkları birprogramda akıllara takılan soruları cevaplayarak seçimlerden iktidar olarakçıkmaları halinde neler yapacaklarını anlattılar. 

aksaray için mevcuthükümet tarafından vadeliden hiçbir yatırımın aksaray’a gelmediğini anlatanadaylar erel ve koçaş 24 haziran seçiminden sonra bir çok dengenin değişeceğiniyapılmayanların İyİ parti iktidarı tarafından yapılacağını dile getirdiler.

senelerdir aksaray’ılartarafından dört gözle beklenen havaalanının niğde’ ye kaptırılmasının altındamevcut vekillerin gayretsizliği ve ilgisizliği yattığını belirten erel onlarınbol keseden verdikleri sözleri kendilerinin gerçekleştireceğini, halkın artıkbu gidişe bir dur diyeceğini, halkın İyİ partiye yoğun teveccüh gösterdiğininde altını çizdi.  genel başkanları meralakşener’in cumhurbaşkanı olmaması için bir çok engelleme ile karşılaştıklarınıbelirten erel yapamaz dedikleri herşeyi bir bir yapacağız, genel başkanımızıcumhurbaşkanı yapacağız. aksaray’ın dört milletvekili koltuğuna da talibiz,cesurlar hareketinin neferleriyiz ve bu vatanın selameti için elimizden geleniyapacağız dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”