Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti 2. Tur Çalışmalarına Devam Ediyor

İyi Parti Milletvekili Turan

İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. İyi Parti Milletvekili Yaldır yaklaşan Cumhurbaşkanlığı 2 tur seçimleri için Büyük Bölcek mahallesi esnafları ile bir araya geldi.
Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray İyi Parti İl Başkanı Cumali Asal, Kadın Kolları Başkanı Elif Varlı ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Atar ile birlikte, Büyük Bölcek Caddesi esnafını ziyaret etti.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem milletvekili seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde % 51 çoğunluğun sağlanamaması ile tüm Türkiye 2. tur seçimlerine 28 Mayıs’ta tekrar sandık başına gidecek. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. dönem Milletvekili seçimlerinde meclise girecek adayların isimleri belli olurken Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucu ikinci tura kaldı. 28 Mayıs 2023 tarihinde belirlenen Cumhurbaşkanlığı seçimi için İyi Parti teşkilatı mensupları saha çalışmalarına devam ediyor.
Büyük Bölcek Mahallesi esnafları ile bir araya gelen Turan Yaldır ve İyi Parti teşkilatı mensupları, esnafların ikinci tur seçimleri üzerine fikirlerini alarak, istek ve şikayetlerini dinledi. Esnafın yanında olduğunu belirten Yaldır, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için desteklerini istedi ve oy vermek için sandık başına gitmeyi ihmal etmemeleri gerektiğini vurguladı.
Haber: Fatma Altınok