Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ BİR BAŞKANIMIZ OLACAK

31 mart yerel seçimleri

31 mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamındaziyaretlerini aralıksız sürdüren İyİ parti belediye başkan adayı Özhan türemiş,İyİ parti milletvekili ayhan erel ve İyİ parti heyeti; hayvan pazarındaüreticilerle görüştükten sonra, yeni sanayideki esnaf, organize sanayidekimüteşebbisler ve çalışanlarla buluştu. 

aksaray hayvan pazarı’nda üreticilerle bir araya gelenheyet üreticilerin sevgi gösterisiyle karşılandı. İyİ parti aksaraymilletvekili ayhan erel’in türkiye büyük millet meclisi’nde aksaray’ın çiftçisininve üreticinin dertleri için sürekli soru önergesi vermesinden mutlu olduklarınıbelirten üreticiler “24 haziran’da çok isabetli bir iş yapmışız.milletvekilimizi meclise göndermişiz.

kendisinden allah razı olsun aksaray’ın her alanda sesisoluğu oldu. tabii ki onun referans olduğu, kefil olduğu belediye başkanınagüvenimiz tam. 31 mart’ta Özhan başkanı seçeceğiz. milletvekilimiz ankara’da,belediye başkanımız aksaray’da dertlerimize derman olacak” diyerek destekverdi.

“geçmişe Özlem var”

hayvan pazarının ardından sanayi esnafı ve organizesanayide esnaf ve müteşebbislerle bir araya gelen İyİ parti belediye başkanadayı Özhan türemiş “milletimizin göstermiş olduğu teveccüh ortada. milletimizdertli. bugün aksaray’ın dört bir yanından gelen üreticilerimizle bir arayageldik. yem fiyatları, mazot fiyatları almış başını gitmiş. hayvancılık vetarımda marka aksaray’ı neredeyse bitirme noktasına getirmişler. sürekliyapılan icraatları anlatan insanlar gelip üreticimizin halini bir dinlesinler.aksaray’ın eski günlerine özlem var. kırsal kalkınmaya biz destek olacağız.milletvekilimizin türkiye büyük millet meclisi’ndeki konuşmalarına davatandaşımızdan geniş bir destek olduğunu görüyoruz” dedi.

türemiş “allah nasip ederse bu ilgi ve alaka, bu sevgiyle31 mart akşamı sandıklardan İyİ parti’nin zaferle çıkmasına neden olacak. bizde milletimizin bize verdiği bu güveni 31 mart’tan sonra artırarak devamettireceğiz” ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret