Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İTTİFAK ADAYI ÖZHAN TÜREMİŞ

31mart yerel seçimlerinde, birçok

31mart yerel seçimlerinde, birçok bölgede chp ile işbirliği yapacak olan İyİparti, aksaray da  İyİ parti  il başkanı Özhan türemiş’i ittifak adayıolarak açıkladı. 

aksaray’da chp ve İyİ parti ortak adayı olarak 31 martyerel  seçimlerinde  Özhan türemiş ile aksaray belediyebaşkanlığında yarışacak.

İyİ parti genel başkan yardımcısı müsavat dervişoğlu,yaptığı açıklamada 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ileilgili çalışmalarında önemli bir aşamaya geldiklerini, chp ile güç birliğiçerçevesinde görüşmelerin devam ettiğini kaydetti. müsavat dervişoğlu, gerekparti içi çalışmalarının, gerekse işbirliği görüşmelerinin sonuçları ilebelirlenen 7’si il, diğerleri ilçe ve belde olmak üzere 99 belediye başkanadayının isimlerini paylaştı.

dervişoğlu, aksaray adayının Özhan türemiş, ardahanadayının mete Özdemir, bayburt adayının yunus Özyıldırım, düzce adayının Ömerküçük, karaman adayının zühtü bahadır bayraç, kilis adayının ahmet nalçacıoğlu,siirt adayının ahmet Özgür olduğunu açıkladı.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret