Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İTFAİYE İLE SAHUR YAPTILAR

aksaray valisi aykut pekmez,

aksaray valisi aykut pekmez, ak parti grup başkan vekili vemilletvekili adayı İlknur İnceöz, ak parti milletvekilleri ve adayları cengiz aydoğduve mustafa serdengeçti, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, belediye meclisüyeleri ile birlikte aksaray belediyesi İtfaiye müdürlüğünü ziyaret ederek İtfaiyepersoneli ile birlikte sahur yaptı. 

olası bir ihbarda hemen göreve gidecek şekilde hazırbekleyen itfaiye personeli ile itfaiye araçları arasında sahur yapan vali pekmezgrup başkan vekili İnceöz, milletvekilleri aydoğdu ve serdengeçti ile başkanyazgı itfaiye personelleri ile bir süre sohbet etti.

İtfaiye müdürlüğü hizmet binasını gezerek incelemelerdebulunan heyet, İtfaiye müdüründen bilgiler aldı. başkan yazgı, İtfaiyenin elindebulundurduğu araç ve gereçlerle aksaray ve genelinde olası her türlü yangınamüdahale edecek güce ve ekipmana sahip olduğunu söyledi.

İtfaiye erlerinin, her türlü müdahale anında büyük gayret veçaba sarf ettiğini söyleyen başkan yazgı, “İtfaiye erlerimiz sadece yangınlara müdahaleetmiyor. İnsanımızın can ve mal güvenliğini koruma görevi de üstleniyor. yerigeldiğinde fedakârlık yaparak canını bile feda edebiliyor. ayrıca ihtiyaçolması halinde trafik kazalarına katılıyor. arama ve kurtarma faaliyetlerinekatılarak zor durumda kalan vatandaşlarımızı yardımına koşuyor” dedi.

heyet, günün her saatinde hazır kıta bekleyen personelleregörevlerinde başarılar diledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”