Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstiklâlimize Sahip Çıkacağız

İstiklâlimize sahip çıkacağız 14

İstiklâlimize sahip çıkacağız
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine az bir süre kala siyasi partiler seçim kampanyalarına iyice hız verdi. Seçim kampanyaları kapsamında AK Parti Aksaray 28. Dönem Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İGM Başkanı Mehmet Tüzün ve beraberindeki heyet vatandaş ziyaretlerine devam etti.

Acıpınar, Hanobası ve Sarayhan köylerini ziyaret eden AK Partililer küçük büyük pek çok vatandaşla bir araya gelerek kısa süreli sohbetlerde bulundular. Köylülerin sıkıntılarını dinleyen AK Parti heyeti ziyaretlerde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
AK Parti Aksaray İl Başkanlığının sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; “Cumhur İttifakı’nın 14 Mayıs’ta seçimlerden büyük bir başarıyla çıkması için ev ev, kapı kapı ve gönül gönül’e çalışıyoruz ve doğru adımlarla yola devam diyoruz.

Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hamza Aktürk, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, beraberindeki heyetimizle vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal etti. Hem istiklâlimize sahip çıkacağız, hem refahımızı artıracağız. Türkiye Yüzyılı’nı hemşerilerimizle beraber yükseltecek mübarek davamızı hep birlikte zirveye taşıyacağız.” denildi . Haber : Fatma Altınok