Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İŞÇİ SORUNLARINI ÖNEMSİYORUZ

31 mart’ta yapılacak yerel

31 mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mhp’den aksaraybelediye başkan adayı olan sefer alkan, halkın her kesiminin sorunları ileyakından ilgileniyor. sefer alkan ve mhp teşkilatının seçim çalışmalarıkonusundaki duraklarından birisi de İŞkur oldu.

İŞkur İl müdürü mahmut akkuş’u ziyaret eden mhp aksaraymilletvekili ramazan kaşlı, mhp aksaray İl başkanı mustafa Çölkesen ve mhpaksaray belediye başkan adayı sefer alkan, İşkur müdürü mahmut akkuş ile birsüre görüştüler.

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, aksarayİş-kur müdürü mahmut akkuş ve personelini ziyaret edip, hasbihal ederek, işveren ve işçi sorunlarını, typ kapsamında işçi alımları, sorun, sıkıntı vetaleplerini dinleyip, 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli İdarelerseçimlerine yönelik karşılıklı fikir alış-verişinde bulundu. aksaray’danİşkur’a 5 bin 500 kişinin iş için İŞkur’a müracaat ettiğini ve bu işçilerdenbin kişinin kura ile çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev alacağını söyledi.

mhp’nin cumhur İttifakının önemli bir partisi olduğunu dasöyleyen mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, devletimizin bekasıiçin kararımız mhp diyoruz. İşkur aracılığı ile devletimizin kurum vekuruluşlarında bin işçi göreve başlayacak. mhp olarak alınacak ve kura ileyapılacak çekilişin takipçisiyiz. hak edenin görev alması için, adaletlişekilde işçi alımları için bilgi sahibi olduk. İşkur aracılığı ile alınacak binkişi ve ailesine şimdiden ‘hayırlı olsun’ diliyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu