Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İNCEÖZ: ‘ENGELSİZ TÜRKİYE İÇİN ENGELLER KALDIRDIK’

ak parti aksaray milletvekili

ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz 3 aralıkengelliler günü nedeniyle yapmış olduğu açıklamada; “engelli vatandaşlarımızıtoplumumuzun ayrılmaz bir parçası olarak telakki eden bizler, bukardeşlerimizle ilgili sorunların çözümü için son 15 yılda ak parti olarakönemli reformlara imza attık” dedi. 

3 aralık dünya engelliler günü’nün, ülkemizdeki ve dünyadakitüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını dileyen İnceöz:“cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan önderliğinde engelli vatandaşlarımızayönelik sosyal politikalarımızı yardım eksenli değil hak eksenli olarakşekillendirdik. yaptığımız reform projeler sayesinde engelli kardeşlerimiz,spor, sanat, edebiyat, siyaset, eğitim ve iş dünyası da dahil olmak üzerehayatın her alanında tüm topluma örnek olacak işlere imza atmaktadırlar.

ak parti ailesi olarak ‘önce insan’ diyen, insanı‘yaratılmışların en şereflisi’ olarak gören bir geleneğin mensupları olarak herkonuda engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya, onların hayatlarınıkolaylaştırmaya büyük önem veriyoruz” diyen İnceöz:  “okullarımızı, şehirlerimizi, sokaklarımızı,eğitim materyallerini yeniden düzenleyerek, yeniden inşa ederek, engellikardeşlerimizin eğitiminin önündeki engelleri ortadan kaldırdık.

ak parti iktidarında engelli kardeşlerimizi teşvik etmek,ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engellerihep birlikte kaldırmak için gayret göstermek, sorunlarının çözümünde onlaradestek olmak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmakiçin sürekli yer aldık. yer almaya da devam edeceğiz.

ak parti olarak engellilerimizin çağdaş ülkelerdeki gibisosyal hizmet ve güvenceye kavuşmasını sağladık. Özürlüler kanunu ile birlikteengellilerimizin iş hayatında daha etkin yer almalarını sağladık ve özelsektörlerde özürlü istihdamını teşvik edici hatta zorlayıcı kanunlar çıkardık.Önce insan politikasını önemseyerek, eşit haklara sahip olması gerekenengellilerimizi topluma kazandırdık.

3 aralık dünya engelliler günü’nde düzenlenenetkinliklerin, engelleri dolayısıyla karşılaştıkları güçlüklerden yılmadanazimle çalışan, kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olankardeşlerimizin sorunları hususunda toplumsal duyarlılığın artmasına adınacumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan önderliğinde ak parti olarak  her türlü çalışmaları yapıyoruz  yapmaya da devam edeceğiz dedi”.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”