Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İLÇELERİMİZ YEREL SEÇİMLERE HAZIR

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, yerel seçimleröncesinde istişareler ve değerlendirmelerde bulunmak üzere yönetim kuruluüyeleri ile birlikte, İlçe ziyaretlerine devam ediyor.

yerel seçimler öncesi ilçelerde teşkilat mensupları veİlçe belediye başkanları ile istişarelerde bulunmak üzere eskil, sultanhanıilçelerinden sonra güzelyurt ve gülağaç ilçesinde bulunduklarını ifade eden İlbaşkanı hüseyin altınsoy, konuşmasında yaklaşan yerel seçim dönemi ile ilgiliak parti teşkilatlarının her zamanki gibi hazır olduğunu. partimizin ülke genelindeolduğu gibi aksaray’da da devam eden seçim kazanma geleneğinin devamedeceğinden şüphesi olmadığını belirtti.

başkan altınsoy, “göreve geldiğimiz günden bu yanaziyaretlerimizi aralıksız sürdürdük. allah’ın izniyle kazanan yine milletimizolacak. bugün baktığımız zaman burada, diri, canlı ve millete dokunan, milletinderdini kendi derdi olarak görüp çözme noktasında irade gösteren birteşkilatımız var. bunu net olarak milletimizin teveccühü ile görüyoruz” dedi.

aksaray’ın seçim dönemlerini İç anadolu bölgesinehatta Ülkemize örnek olacak kalitede geçirdiğini önümüzdeki seçim dönemininİlimiz, İlçelerimiz ve beldelerimizde saygı çerçevesinde geçmişte olduğu gibidemokrasi bayramı tadında geçeceğine inandığını belirtti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!