Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlçe Başkanı Eraslan; Milletvekili Yaldır Sarıyahşi’ye yapılan yatırımları bilmeden konuşuyor

Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesine yönelik

Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesine yönelik konuşma yapan İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır’a Ak Parti Sarıyahşi İlçe Başkanı Alim Eraslan yanıt verdi.
Sarıyahşi ilçesinde yaşanan gelişmelerden haberi olmadığına değinen İlçe Başkanı Eraslan “İlçemizdeki gelişmeler ve yatırımlardan haberi olmayan bir vekil düşünün. Bizlerin halihazırda başlattığı yeni projeleri kendi düşüncesiymiş gibi reklam eden bir vekil düşünün” dedi.
Ak Parti döneminde yapılan çalışmalara değine İlçe Başkanı Eraslan; “Ak Parti Yönetimi döneminde Belediye başkanlığımızca ve kurumlarımızca İlçemize kazandırılan yatırımlar ve yenilikler tüm yollara kilit taş, merkez yollara 10 km sıcak asfalt, her mahalleye çocuk parkları, 2 yeni cami ile tüm mahallelere ulaşılabilir konumda camilerimiz oldu” dedi.
Sarıyahşi İlçe Başkanı Eraslan konuşmasının devamında; ”Çocuklarımıza ve gençlerimize ücretsiz yüzme havuzu ve yüzme dersleri, kapalı spor salonu, futbol, voleybol, basketbol sahası ve tenis kortu olan gece aydınlatmalı dev spor kompleksi, halı sahalar, tiyatro ve konferans salonu “ olduğunu değindi.
Sosyal hizmetlerinde olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı Eraslan; ”yaşlılara yardım ve hizmet, kadınlara istihdam yöresel lezzet evi, hükümet konağı, Belediye hizmet binası, Belediye araç filosu, her haneye çöp konteyneri, belediyeye ait yenilenmiş sosyal tesisler, doğal kaynak içilebilir çeşme suyu, dere ıslah çalışması, ilçenin tamamına doğalgaz” olduğunu belirtti.
İlçe Başkanı Eraslan ilçede verilen hizmetlere değinerek; yeni ve modern derslikli okul, 18 daireli lojman, 7 odalı 14 yataklı misafirhane, kapalı pazar yeri, hastane personeli ve hastane ekipmanları, 2.gölet havzası, kapalı sulama sistemi, 1400 dekar alana OSB kurulumu, doğayı Yeşillendirme ve ormanlaştırma, hirfanlı barajı üzerine Kırşehir bağlantı köprüsü, modern ambulans, modern itfaiye ve daha fazlası olduğunu belirtti.

İlçe Başkanı Eraslan, İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır’a karşı; “Sayın vekil, bilmeden bastığın bu topraklar, sizlerin söylemlerine kanmaz. Sayın Cumhurbaşkanımızın şehirde ve kırsalda yatırımları ne kadar desteklediğini tüm kamuoyu bilmektedir. Sizlerde zahmet edip burada olanları bilen birilerinden öğrenin. Bizlerin halihazırda çalışmalarımızı üstlenmeyin karalamayın” dedi.
İlçe Başkanı Erarslan konuşmasının sonunda ise; “ziyaretiniz sırasında oturduğunuz 15 Temmuz demokrasi parkımızda belediyemiz vatandaşlarımıza 1 liradan çay hizmeti vermekte. Gelişmiş gördüğünüz diğer yerleşimlerle mukayese ediniz. Lütfen bu rencide eden yanlıştan bir an evvel dönünüz” şeklinde ifadesine yer verdi.
Haber: Fatma Altınok