Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Özdemir, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı, saha çalışmaları kapsamında Aksaray’ın ilçelerine ziyaret gerçekleştirerek ilçe başkanları ve yöneticileri ile bir araya geliyor. Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi bu kapsamda; Ağaçören, Ortaköy ve Sarıyahşi ilçelerini ziyaret etti.

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, 13. Olağan İl Kongresinde seçilmesinin ardından göreve başlamasıyla, ilçe başkanlığı ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Yaklaşan yerel seçim süreci hakkında ilçe başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelen İl Başkanı Özdemir, burada seçim sürecine dair istişarelerde bulunuyor.

Aksaray ilçe ziyaretleri sırasında İl Başkanı Özdemir’e il yöneticileri; Özgür Salih Aygüner, Fahri Ermiş, Şenol Ünal, Erdoğan Han ve ilçe yöneticileri Osman Kaynak ile Ramazan Gönen eşlik etti. Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Av Bilal Özdemir, ilçe ziyaretler kapsamında Ağaçören, Sarıyahşi ve Ortaköy’e ziyaretlerini sürdürürken, Aksaray’ın pek çok noktasında ziyaret gerçekleştirmeye devam etmesi bekleniyor.

Haber: Ağustos Gerçe