Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Aktürk; “Tüm Vatandaşlarımızı Hayra Davet Ediyoruz”

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkan Hamza Aktürk, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Ulusoy, Bayram Çiçek, Belediye Başkanvekili Yakup Kadri Perek, Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD )Başkanı Tamer Yalvaç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte İHH tarafından yapılan hayır çarşısı açılış etkinliğine konuk oldu.

İnsani Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Vakfı (İHH) ekipleri tarafından Aksaray Ulu Cami önünde gerçekleştirilen depremzede ve ihtiyaç sahibi aileler için düzenlenen hayır çarşısı açılış törenine AK Parti heyeti katılım gösterdi.

 

6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketi olarak adlandırılan depremde 11 il büyük bir yıkım yaşamıştı. Depremzede ailelerine yönelik her türlü yardım ve destek her alanda gelmeye devam ediyor. Yardımlaşma derneği olarak bilinen Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz önderliğinde gerçekleşen hayır çarşından elde edilecek olan geliri depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelere destek vermek amacıyla etkinlik düzenledi.

Hayır çarşı açılış törenine katılan İl başkanı Aktürk, törenden sonra açıklama yaparak, ”Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz. Tüm vatandaşlarımızı hayra davet ediyoruz.” Şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok