Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İHH’DAN SOBA YARDIMI

aksaray İhh İnsani yardım

aksaray İhh İnsani yardım derneği geçen yıl olduğu gibibu kış da soba yardımı için hayırseverlere çağrıda bulundu. Şimdiye kadar 100üüzerinde ailenin soba talebinde bulunduğu ve ailelerin durumları incelenerekacil yardım listesi oluşturulduğu belirtildi. 

konu ile ilgili açıklama yapan aksaray İhh başkanı ÖnderÖzkan, geçtiğimiz kış mevsiminde onlarca ailenin sevindirildiği yardımfaaliyetinin bu yıl da devam edeceğini belirtti. Şimdiye kadar 100ü aşkınailenin soba talebinde bulunduğunu kaydeden Özkan, bir soba setinin 400” değerinde olduğunu ifade etti. aksaray’lı olup, gerçek ihtiyaç sahibi birçokailenin varlığından bahseden İhh başkanı Özkan, geçen yıl olduğu gibi bu yıl dahalkımızın il ve ilçelerde yuvaların ısınmasına, yüzlerin gülmesine vesile olacaklarınıtemenni ettiğini söyledi.

aksaray İhh başkanı Özkan, yardım etmek isteyenhayırseverlerin 05357338097 nolu telefon ile irtibat kurabileceklerini veyaaksaray İnsan hak ve hÜrrİyetlerİ İnsanİ yardim derneĞİ,tr680020500009105070200001 nolu hesaba “soba yardimi” açıklaması ilehavale yapabileceklerini sözlerine ekledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”