Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Çiftçi’den sel felaketinin yaşandığı bölgelere ziyaret

Aksaray’da yaşanan sağanak yağış

Aksaray’da yaşanan sağanak yağış ve sel felaketinin ilk anlarından itibaren sahada olan HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Bedih Çiftçi ve heyeti sel felaketinden etkilenen vatandaşlara ziyaretlerini sürdürüyor.

HÜDA PAR İl Başkanı Bedih Çiftçi ve beraberindeki heyet ziyaretlerine sel felaketinin ilk gününde madddi hasara uğrayan Yeşiltepe Beldesi’nden başladı. Sel felaketi sonucunda ay çekirdeği üreticilerinin yaşadığı hasarı yerinde inceleyen heyet, çiftçilerin sorunlarını dinleyerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

HÜDA PAR heyeti sel felaketinin ikinci gününde, can ve mal kaybı yaşayan Kireçli yolu üzerindeki köyleri ziyaret ederek saha çalışmalarına devam etti. İlk olarak sel felaketinde vefat eden Gülseren En’in Gücünkaya Köyünde bulunan ailesine taziye ziyaretinde bulunuldu. Ardından Kızılkaya Köyü’ne geçen HÜDA PAR heyeti Köy Muhtarı Emre Sert ve köylüler ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Son olarak Sel felaketinden etkilenen bir diğer köy olan Sevinçli Köyüne giden HÜDA PAR İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Köy Muhtarı Nurettin Şener ile birlikte köyde meydana gelen hasarı yerinde inceleyerek bilgi aldı. Sevinçli Köyünde vatandaşlarla da bir araya gelen heyet, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Haber Avni Kuru