Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, beraberindeki yönetim kuruluüyeleri ile birlikte 24 haziran seçimlerisonrasındaki ilk İlçe ziyaretine ağaçören ve sarıyahşi İlçeleri ilebaşlayıp,vatandaşlar ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

ağaçören ilçesinde vatandaşlarla ve teşkilat mensupları ilebuluşan İl başkanı altınsoy, “kısa sürede, il, ilçe, belde ve köylerimizdegerçekleştirdiğiniz özverili seçim çalışmalarından dolayı hepinize teşekkürediyorum. bizler de gece gündüz çalışarak aksaray’a, ağaçören İlçemize hizmetetmeye devam edeceğiz. güzel bir seçim süreci geçirdik. son derece sağduyulubir şekilde gerçekleşen seçim çalışmalarımızda 7’den 70’e herkesi kucakladık.sandık başına giderek tercihi ne olursa olsun vatandaşlık görevini yerinegetiren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. memleketimize vemilletimize, ağaçören İlçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

ağaçören İlçe ziyaretinin ardından, sarıyahşi İlçesindebelediyenin düzenlediği programda ilçe sakinleri ve teşkilat mensupları ile biraraya gelip emeklerinden dolayı teşekkür eden başkan altınsoy, burada yaptığı konuşmasındada, “24 haziran’da millet olarak kendi geleceğimiz için kaderimizi tayin ettik.türkiye artık kendi iradesiyle hareket ediyor. artık İmf’nin kapılarında borçpara alabilmek için kırk takla atan, memurunun maaşını ödeyemeyen, dışarıdanyönetilen bir türkiye yok. milletin iradesi dışında başka irade tanımayan odarbeci zihniyete karşı göğsünü siper eden liderimiz, yöneticilerimiz vehalkımız var. bu millet küllerinden yeniden doğdu. bu millet inançları ileyeniden bir bağ kurdu. osmanlının torunu olduğu hatırladı ve kendine geldi. türkiyeartık nerede bir mağdur var ise onun umudu. bunun için size ne kadar teşekküretsek azdır. hangi köyümüzde, hangi ilçemizde, ne tür sorun var biliyoruz. bizgönül adamıyız, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sizlerin gönlüne girmeyetalip olduk. bu makamlar önemli değil önemli olan sizlerin gönlündeki makamlaragirebilmek. bizim tek derdimiz sizlerin sinesinde yer alabilmek, hayır duasındayer alabilmek. allah’a şükür siz değerli kardeşlerim duanızla ve desteğinizle genelbaşkanımız, cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ın yanında oldunuz.alnımızı açık, başımızı dik. nerede bir sorun var ise bizler ak kadrolar olarakelimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”