Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HİÇ KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK

esnaflarimiz kİra Öder gİbİ

esnaflarimiz kİra Öder gİbİ Ödeyecekler

ak parti aksaray belediye başkan adayı evren dinçerallah’ın izni ile göreve geldiğimiz andan itibaren esnaflarımızın talep veistekleri doğrultusunda yeni projelerimiz  ile birlikte hayata geçireceğimiz sanayiprojesinde yeni talepleri alacağız. sanayi esnafımızın hiç biri mağduriyetikalmayacak kira öder gibi mülk sahibi olacaklar allah’ın izni ile daha öncekiplanlanan bitme süresinde bitirerek sanayi esnafımıza teslim edeceğiz dedi.

ak parti aksaray belediye başkan adayı evren dinçer;sanayi projemiz tokİ ve belediyemizin güvencesiyle modern, yeni sanayi kentseldönüşüm projesidir. 1951 adet dükkân yapılacak. fakat şunu da çok net birşekilde söylemek istiyorum sanayi esnafımızın hiçbir mağduriyeti olmayacak. akparti belediyeciliği halka yönelik bir belediyeciliktir. allah nasip edersesanayi projemiz tamamlandıktan sonra siz değerli sanayi esnafımızın istek vetalepleri doğrultusunda yeni talepler alınarak yeni işyerleri ve yeniprojelerimiz  hayata geçecektir.

hizmetlerimiz kaldığı yerden ara vermeden devamedecektir.  bizim ilk hedefimiz, sanayidebulunan esnaf kardeşlerimizin, modern tesislere taşınmasıdır. ak parti olarakyaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır düşüncesi ile halkımıza hizmetetmenin gururunu ve sevincini yaşamak istiyoruz. sanayimizde bulunmayan diğeresnaflarımızla ilgili de çalışmalarımız devam edecek ve daha önceden 2’incietap olarak düşünülen tokİ ile de protokol kapsamında da geride kalan ve oradanyer sahibi olmak isteyen diğer esnaflarımız da bu projenin içerisine dahilolacak. bu projenin büyüklüğü 375 milyon tl. ciddi bir rakam. bin 951 adetdükkânın yapılacağı 375 milyon tl’lik bir yatırım, 2019 yılında tamamlayarak  yeni sanayi kentsel dönüşüm projemizi hayatageçireceğiz dedi.

ak parti belediye başkan adayı evren dİnÇer, esnaflarınkira öder gibi ödeme yaparak mal sahibi olacaklarını ifade ederek sanayiesnafımızın hiçbir ferdi üzülmeyecek bizler sizlerin gönüllerine talibiz olmayada devam edeceğiz. gönül belediyeciliği yaparak halkımızın ve aksaray’ımızınbüyümesi ve kalkınması adına siz değerli esnaf kardeşlerimizle yolumuza devamedeceğiz dedi.   

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret