Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HER GÖNÜLE DOKUNACAĞIZ

31 mart seçimlerine sistemli

31 mart seçimlerine sistemli şekilde çalışarak hazırlananve seçim günün tüm saatlerini verimli şekilde kullanan mhp aksaray belediyebaşkan adayı sefer alkan, yağmur, kar, soğuk demeden seçmenlerle buluşmayadevam ediyor.

rekor oylageleceğiz

soğuk havayı seçmenin verdiği sevgi ve ilgi ilesıcaklıkla ısındıklarını söyleyen mhp aksaray belediye başkan adayı seferalkan, zaman mhp zamanı, zaman milliyetçi hareket partili aksaray belediyesizamanı. mhp’ye sadece aksaray’da değil ülkenin tüm şehirlerinde ilgi olduğunuve 20 yıl aradan sonra nasıl 1999’da mhp İç anadolu bölgesinde birinci partioldu ise 31 mart 2019 tarihindeki seçimlerinde de mhp rekor oylarla hem İlgenel meclislerinde hem de belediye meclisleri, belediye başkanları ile  yerel yönetimler mhp’lilere verilecektir.halkımızda ki bu isteği bu talebi görüyoruz.

mhp’nİn darbeden sonra nasil durduĞunu halkimiz bİlİyor

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan,milletimizin 15 temmuz hain darbe girişiminden sonra mhp’nin ve genel başkanımızdevlet bahçeli’nin ülkenin bekası için önce ülkem sonra partim ve ben desturuile yoluna devam ettiğini ve bunu da çok iyi takip eden halkımızın mhp’yiaksaray’da 50 bin oyla bir milletvekili çıkardığını, 31 mart seçimlerinde deköylerde, beldeler de ve ilçelerde ve aksaray merkezde üç hilalin altına evetmührünü basarak destek vereceğine inandığını söyledi.

proje ve kadrolarimizla haziriz

vatandaşlarımızın mhp’nin projelerini çok beğendiğini veuygulanabilir projeler olduğunu söyleyen mhp aksaray belediye başkan adayısefer alkan, projelerimizle, kadrolarımızla, aksaray’ımızı her birimini yönetmeye hazırız. cumhur İttifakındakiduruşumuzla genel başkanımız devlet bahçeli’nin, cumhurbaşkanımız recep tayyiperdoğan ile uyumu ile artık mhp kadroları 31 mart’tan sonra göreve gelecektir”dedi.

gönüller hazır bizde hazır

aksaray’da sanayi de seçmenlerinde gösterdiği sevgiden veilgiden memnun olduklarını söyleyen mhp aksaray belediye başkan adayı seferalkan, 31 mart’a kadar dokunmadık gönül, görüşmedik vatandaşımız kalmayacak.aksaray’da iktidar için 24 saat çalışmaya hazırız. vatandaşlarımız kapılarınıaçık bıraksınlar, her kapıyı çalmaya, her gönüle dokunmaya geliyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret