Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ve ak parti İlbaşkanı hüseyin altınsoy, 24 haziran’da gerçekleştirilecek olan erken seçimçalışmışları kapsamında geçmişle geleceği buluşturma adı altında eski ve yenidönem belediye meclis üyeleri ve İl genel meclis üyeleri ile bir araya geldi.

piramit kafede düzenlenen programa, belediye başkanı halukŞahin yazgı, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, İl genel meclis başkanım.muammer tüzün, ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk ile eski ve yenidönemdeki belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri katıldı.

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, yaptığı açıklamada Önemlibir seçim sürecine girdiklerini ifade ederek “

24 haziran 2018 tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı vemilletvekilliği seçimleri bizim için çok önemli. her önemli seçimden dahaönemli bir seçim. bunun idraki ve gayreti içerisindeyiz. göreve geldiğimizandan itibaren sahada çalışmalara başladık. belde ve ilçe ziyaretlerimiziyaptık. köy ziyaretlerine başlayacağız. yoğun bir çalışma sergiledik. bunedenle teşkilatıma teşekkür ediyorum. bu çalışmalarımızda bize katkı verenbelediye başkanımıza teşekkür ediyorum. seçime 53 gün var. yoğun bir çalışmaiçerisindeyiz.

başkan yazgı, göreve geldikleri 4 yıl içinde 6-7 seçimyaşadıklarının altını çizerek şunları söyledi “ göreve geldiğimizden beri 4 yıloldu. 6 veya 7. ci seçime giriyoruz. zor bir süreçten geçtik ama allaha çokşükür bütün seçimlerde elimizden geldiğince tüm gücümüzü göstererek sahadaçalışmalarımız devam etti. her seferinde de türkiye’de ilk beşin içerisinegirerek yaptığımız çalışmaları taçlandırdık. 24 haziran seçimlerinde de aynışeyi yapacağımıza inanıyorum. Çünkü bizler ve teşkilatımız her zaman seçimehazırız. bu süreçte belirli takvimler var. bunlardan bir tanesi temayül yoklaması.ondan sonra inşallah adaylarımız belli olanca saha da hep beraberçalışmalarımıza devam edeceğiz. başkanımızın da önderliğinde bu tür kahvaltılaryapmak suretiyle hem teşkilatlarımızla bir arada oluyoruz. hem de bu türçalışmalara başladığımızın görüntüsünü de veriyoruz” dedi. .

belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren başkan yazgı“ belediye olarak vermiş olduğumuz sözler vardı. allaha çok şükür bunların %90’nını tamamladık. geri kalan kısmını da inşallah bu sene tamamlayacağız. veseçimlere hazır bir noktaya getireceğiz. asfalt çalışmalarına bu sene merkezdenbaşlayarak devam edeceğiz. biz belediyenin çalışmalarını aynı şekilde devamettireceğiz. İnşallah cumhurbaşkanımız 24 haziranda seçildikten sonra yepyenibir türkiye’de hep beraber uyanacağız. teşkilatımızla el ele kol kola girerekher türlü noktada kendimizi, partimizi ve cumhurbaşkanımızı da anlatarak en iyişekilde sunum yapıp güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. biz bu gemininiçinde hep birlikteyiz bugün biz buradayız ama yarın bir başka arkadaşlarımızbizim bulunduğumuz yerlerde görevler alacaktır. ben bunainandığınızı ve bu doğrultuda buralaragelip bizlerle beraber olduğunuzainanıyorum.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!