Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HEDEFİMİZ HİZMET

ak parti belediye başkan

ak parti belediye başkan adayıevren dinçer, “Şehrin tüm paydaşları ve aktörleriyle özellikle şehrimize yönveren hizmetleriyle mutlaka onların da görüşlerine başvuracağız. kişi odaklıdeğil, vatandaş odaklı hizmet yapacağız.” dedi.

aksaray’da çalınmadık kapı,sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacaklarını belirten belediye başkanadayı dinçer, vatandaş odaklı ve katılımcı bir yönetim sergilemek için kutlubir yola çıktıklarını aktardı.

cumhurbaşkanı için aksaray’ın çoközel bir memleket olduğunu dile getiren dinçer, “aksaray’ın gelişmesi için elimizdengeleni yapmak için bizleri görevlendirdi. sayın cumhurbaşkanımız aksaray’ıngelişmesi için bizlere her türlü talimatı bildirdi ve tüm talimatları bir biryerine getireceğiz.” diye konuştu.

ortak akıl ile aksaray’ı hepbirlikte yöneteceklerini kaydeden dinçer, “aksaray’ın tüm dinamikleri ile biraraya gelen, sık sık toplantılar yaparak farklı kesimlerden vatandaşların görüşve önerilerini alan bir belediye başkanı olacağız. aksaray halkına yüksekkalitede planlı ve sürdürülebilir yerel hizmetleri vererek, doğal, kültürel vetarihi değerlere sahip çıkarak ‘ortak akıl’ oluşturarak ilimize hizmetedeceğiz. belediye kaynaklarının etkin ve verimli kullanımını sağlayacağız.aksaray halkına kaliteli, güler yüzlü, adil ve tarafsız bir hizmet sunacağız,vatandaşlarımızın memnuniyetini sürekli kılmak için canla başla çalışacağız.”dedi.

türkiye’nin ak parti ile yerel yönetimlerde de çokgüzel bir noktaya geldiğini ve önemli kazanımlar elde ettiğini hatırlatan evrendinçer, yerel yönetimlerde elde edilen başarıların en büyük nedeninin cumhurbaşbakanı recep tayyip erdoğan’ın başlattığı belediyecilik anlayışı olduğunusözlerine ekledi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl
Sıradaki Haber Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geliyor