Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HEDEFİMİZ GÜÇLÜ, MÜREFFEH VE SAYGIN ŞEHİR

akparti İl teşkilatı tarafından

akparti İl teşkilatı tarafından belediye meclisi ve İl genel meclisi adayları içintanıtım toplantısı düzenlendi. 

konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinerekhedeflerini açıklayan belediye başkan adayı evren dinçer, “bizim ak partili birbelediye olarak hedefimiz; ilk olarak birlik ve beraberlik içerisinde aksaray’ımızındemokratik, güçlü, müreffeh ve saygın türkiye’ye layık bir şehir olmasınısağlamaktır.”

okurlar dinlenme tesisinde birlik ve beraberlik mesajlarınınverildiği toplantıya İl başkanı hüseyin altınsoy, belediye başkan adayı evrendinçer, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kolları başkanı ferhan polat, gençlikkolları başkanı mehmet emin kılıç, yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclisive İl genel meclisi adayları katıldı.

aksaray merkez başta olmak üzere tüm ilçe, belde vebelediyelerinde milletin desteğiyle ak parti’nin hizmet bayrağınındalgalanacağını belirten İl başkanı altınsoy, “ak parti bir siyaset okulu. İlgenel meclisi ve belediye meclis adaylarımızın çoğuna baktığımda bu teşkilatıntozunu yutmuş arkadaşlarımız olarak gördük. teşkilat olmadan hiçbir şey olmayacağınıartık bilmeniz ve anlamanız lazım. teşkilatla hemhal olmanız lazım. benözellikle İl genel ve belediye meclis üyesi adaylarımızdan bunları bekliyorum. seçimlerdensonra mutlaka teşkilatla hareket edin. bugün biz varız, yarın bir başkalarıolacak. ancak teşkilat her zaman olacak. bunun kıymetinde ve bilincindenolmalıyız. parti teşkilatları ile uyum içerisinde ilimizi karış karış gezereksıkmadık el, girmedik işyeri ve ev bırakmamalıyız. birlikte hareket ederek inşallahönce rabbimizin izniyle halkımızın da desteğiyle aksaray’ımızın genelinde partimizinhizmet bayrağı dalgalanacak. allah hepimizin yardımcısı olsun.” dedi.

belediye başkan adayı evren dinçer de yaptığı konuşmada, “Çıktığımızbu yolda rabbimiz bizlere zafer ve başarılar nasip eylesin. hem İl genelmeclisi hem de belediye meclis üyesi adaylarımızın herkes kendi bölgesindeçalışmaya başlayacak. İlk olarak aile etrafında başlamak üzere konu komşu,akraba, eş, dost, okul arkadaşı, hemşerisi, iş arkadaşı herkese bu davayı veçalışmalarımızı anlatacağız. sahada seçim kampanyamızı yürütürken sadece yapacağımızhizmetleri değil, ülkemizin içinde bulunmuş olduğu ekonomik siyasi konjonktürüde anlatmalıyız. genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ınuğraştığı, peşinden koştuğu davayı da anlatmamızın önemli bir yeri olduğunudüşünüyorum. biz sahamızda çalışmaları yaparken yapılacak ve edilecek hizmetlerbelli. ama onun ötesinde daha üst perde de daha üst noktada biz ülkemizde istikrarınsağlanması, istikrarın devamını teminin etmemiz gerekiyor. baştacumhurbaşkanımız olmak üzere bize güvenen, katkı sağlayan herkese şükranlarımısunuyorum. bu görevi hep birlikte, sizlerin destekleriyle layıkıyla yerinegetirmeyi rabbimden nasip etmesini diliyorum. belediyecilik, millete hizmetinilk kapısıdır.” diye konuştu.

ak parti’nin belediyecilik birikiminin hiçbir siyasipartide olmadığını kaydeden dinçer, “belediyecilik konusunda öncüyüz. bugünekadar bizden önceki belediye başkanlarımız her ne yaptılar ise insan içinyaptılar. biz göreve geldiğimizde her ne yapacaksak, insan için yapacağız.bizim daha en baştan söylediğimiz şudur: ’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’göreve geldiğimizde şehirlerimizin ve insanlarımızın sorunlarını çözmeyekararlı şekilde devam edeceğiz. büyük projelerimiz olacak. mevcut devam edenprojeleri hızla tamamlayacağız, yeni projelere başlayacağız. bunun yanında,katılımcı, vizyoner, girişimci belediyecilik anlayışını daha da güçlü halegetireceğiz. Şehrin sakinlerine daha fazla ilgi duyan, onlarla yakın diyalogiçinde iç içe olan, dokunan, etkileyen çalışmalara ağırlık vereceğiz. bizim akpartili bir belediye olarak hedefimiz; aksaray’ımızın demokratik, güçlü,müreffeh ve saygın türkiye’ye layık bir şehir olmasını sağlamaktır.” diyekonuştu.

konuşmaların ardından ak parti İl genel meclis Üyesi adaylarıile belediye meclis üyesi adayları tek tek isimleri okunarak tanıtıldı.tanıtımdan sonra adaylar birlik beraberlik pozu verdiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”