Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HALKIN SESİ OLUYORUZ

31 mart mahalli İdareler

31 mart mahalli İdareler seçimi çalışmaları kapsamındaaksaray’ı sokak sokak gezen İyİ parti milletvekili ayhan erel, aksaray belediyebaşkan adayı Özhan türemiş, ankara caddesi, 15 temmuz milli İrade meydanı ilekalealtı caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

27 haziran genel seçimi’nde İyİ parti aksaray milletvekiliseçildikten sonra türkiye büyük millet meclisinde aksaray’ın sorunlarını meclisgündemine taşıyan ayhan erel, “aksaray kamuoyunun sevgisini, bu seçimçalışmalarında sahada daha çok hissediyoruz” dedi. İyİ parti aksaray belediyebaşkan adayı Özhan türemiş’i aksaray kamuoyunun bağrına bastığını belirtenmilletvekili erel “bizlerin tek gayesi aşık olduğumuz bu güzel şehri iyiinsanlar yönetsin. bugün şehrimizde gelinen noktayı hepimiz görüyor veyaşıyoruz. hizmetsiz, ufuksuz, vizyonsuz, boşa heba edilen koskoca yıllar vehesapsızca harcanan milletin paraları… vatandaş bu duruma artık sesiz kalmıyor.her geçen gün İyİ parti belediye başkan adayımıza gittiğimiz her noktada,vatandaşımızın teveccühünü görmekteyiz. bizler gerek ankara’da, gerekseilimizde İyİ kadrolara fırsat verildiğinde neler yapacağımızı çok şüküraksaraylımızın gönlüne kazımışız. ben ilimize tertemiz bir başkan adayısunuyorum. kıymetli hemşehrilerim kadirşinastır ve Özhan türemiş kardeşimizesahip çıkacaktır” diye konuştu.

“220 bİnİn baŞkaniolacaĞim”

İyİ parti belediye başkan adayı türemiş de aksaray’ın tümsorunlarını herkesle birlikte kendisinin de yaşadığını belirterek “sokaklarındaberaber yürüdüğümüz, aynı sıkıntı ve sorunları beraber yaşadığımız şehrimizi,daha yaşanabilir, tertemiz, adı gibi yeşil yapmak için; doğaya saygılı, insanodaklı yaşam alanları için el birliğiyle projeler üretip çalışacağız.musluklarından su içmeye hasret kalan hemşehrilerimizi, en temel ihtiyacımızolan temiz suya kavuşturacağız. her şey çok güzel ve iyi olacak” dedi. türemiş“hemşehrilerimin gönlündeki partileri ne olursa olsun, ben 220 binin başkanıolacağım” diye birlik vurgusunda bulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy,
Sıradaki Haber AK Parti Milletvekili Pazartesi Semt Pazarını Ziyaret Etti!