Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

aksaray belediye başkan adayı

aksaray belediye başkan adayı evren dinçer, 31 mart’tayapılacak mahalli İdareler seçimi için ak parti’nin tüm kademeleriyle çalışmalarınadevam ediyor. halka hizmet hakka hizmettir diyerek kutlu bir yola çıktıklarınıdile getiren dinçer, “aksaray’ın evladı olarak halkımıza en iyi hizmetisunmaktan başka hiçbir derdimiz ve niyetimiz yok” dedi.

aksaray’ı daha iyi yerlere getirebilmek için yoğun gayretiçerisinde olacaklarını yineleyen belediye başkan adayı dinçer, “bu yolukoşarken tek bir kalbi kırmadan hedefe varmanın gayreti içerisindeyiz. haksızyere tek bir gözyaşının bile akmasına asla müsaade edemeyiz. Çünkü biz gönülkazanma çabamızı hiç bırakmayacağız. ak parti hükümeti olarak ülkemiz içinyaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız ve bize inanan, inanmayan herkesingönlünü kazanmak için samimiyetle hareket edeceğiz. samimiyet bizim olmazsaolmazımızdır” ifadelerini kullandı.

Şehrin her köşesine hizmet götürme gayreti içerisindeolacaklarını kaydeden dinçer, aksaray’ın daha güzel yarınlara koşabilmesi için31 mart sabahına kadar teşkilat olarak büyük bir gayretle çalışacaklarınıbelirterek, “bize verilen bu emaneti, hayırlısıyla bir gün bizden çok daha iyiyapacak arkadaşlara teslim etmenin derdi ve heyecanı içinde olacağız. aksarayhalkına layık hizmetten başka hiçbir derdimiz ve niyetimiz olmadığını özellikleifade etmek istiyorum. 31 mart çok önemli bir kırılma noktası. Çünkü 31 marttansonra 4,5 yıl genel seçim, 5 yıl da yerel seçim yok. bizim çok daha hızlıkoşmamız gerekiyor. bir taraftan halkımızın gönlünde yer almak için gece gündüzçalışırken, bir taraftan da gelecek yarınlara çok daha güzel hazırlanmak içinbu adaylık sürecini en güzel şekilde değerlendireceğiz.”

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy da, ak parti’ningirdiği 15 seçimin tamamında açık ara birinci olmasının, sadece bir siyasisonuç olmadığını, aynı zamanda milletin birliği, beraberliği, kardeşliğikonusundaki kararlılığının ifadesi olduğunu aktardı.

“tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” vurgusuyapan altınsoy, şunları kaydetti: “bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız,beraber olacağız hep birlikte türkiye olacağız. İnşallah 31 mart’ta bu güçlüduruşu tüm dünyaya karşı göstereceğiz. 31 mart’ta sadece şehrimizde belediyebaşkanı seçmekle kalmayacak aynı zamanda ülkemizin ve milletimizin geleceğineyeni bir ışık tutacağız. bu seçimlerde milletimizin ortaya koyacağı irade,demokrasimize ve ekonomimize yönelik saldırılara da bir cevap olacaktır.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu,
Sıradaki Haber Ortaköy’de Kurban Bayramı Öncesi İlaçlama Çalışmaları Hız Kesmiyor!