Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HALK İSTİKRARI SEÇTİ

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 24 haziranseçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. 

24 haziran ülkemizi için milat tarihi olacak diyen başkanyazgı, “24 haziran seçiminde milletimiz iradesini ortaya koymuştur. Şehrimizdeyaşayan hemşerilerimiz cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’a olan güvenitazelemiş ve %76 gibi oranla güçlü bir destek vermiştir. cumhur İttifakına oyveren, herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

24 haziran tarihinde millet olarak sandık başına gidererekherkesin tercihini kullandığını söyleyen başkan yazgı, “bu seçim, ortaya koyduğumuzhedeflere daha hızlı ve etkin şekildeulaşmamıza vesile olacaktır. o yüzden 24 haziran tarihi türkiye’nindönüm noktasının tarihidir” ifadelerini kullandı.

milletimizin seçimlerde yine istikrardan yana tercihyaptığını açıklayan başkan yazgı, “gerçekleşen seçimde cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ınhalkın desteğini alarak birinciturda zaferle çıkmasını bilmiştir. Ülkemiz, bu seçimlerde dünyaya demokrasidersi vermiş. milletin iradesinin nasıl tecelli ettiği tüm dünya izlemiştir.seçimlerde ülkemizin önüne geçmek isteyenler bir kez daha emellerineulaşamamış, yenilmişledir. Ülkemizde seçim en çok mazlum İslami coğrafyasındasevinçle karşılanmıştır.

aksaray’ımız seçimlerde cumhurbaşkanımıza olan güvenisandıkta yansıtmıştır. %76 gibi bir oranla güçlü bir destek vermiştir. benşahsım adına sandık başına gidip oy kullanan tüm aksaray halkına teşekkürlerimisunuyorum. sandıktan milletin iradesi çıkmıştır” dedi.

cumhurbaşkanımız receptayyip erdoğan başkanlığında, ülkemizin 2023 hedeflerine istikrar ve güvenleulaşacağını söyleyen başkan yazgı, 24 haziran seçimlerinin başta şehrimiz olmaküzere vatanımıza, milletimize, tüm İslam Ümmetine hayırlı olması temennisindebulundu. 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”