Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ AKSARAY

ak parti aksaray İl

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “2023hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza emin adımlarla yürümek için 2019’unmart ayında yapılacak olan seçimin önemi bilen milletimiz, allah’ın izni iledünya lideri recep tayyip erdoğan olan ak kadroları seçerek türkiye’nin yolunubir kez daha açacak.” dedi.

2002’de başlayan ve mazlumların sesi, ümmetin umuduolarak kutlu bir dava hareketine dönüşen ak parti’nin, milletin desteğiylebugüne kadar çok önemli hizmetlere imza attığını belirten başkan altınsoy, “2019mart seçimleri bugüne kadar şehrimize ve ülkemize yapılan hizmetlerinperçinlenmesi, yeni türkiye’nin inşası için kritik öneme sahiptir. 2023hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza emin adımlarla yürümek için herzaman olduğu gibi yine değerli halkımızın desteğine ihtiyacımız var. bizlercumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın değerlendirmesi ile ak davanınneferleri olarak aksaray’a en iyi şekilde hizmet etmek için gece gündüzçalışıyoruz. halkımızın bizlerden istediği gibi ‘güçlü meclis, güçlü hükümet,güçlü türkiye ve güçlü aksaray’ için daha huzurlu, güvenli ve müreffeh birgelecek için gece gündüz çalışma vakti olduğunu biliyoruz.” dedi.

ak parti’nin arkasında milletinden başkan destekçisiolmadığına dikkat çeken altınsoy, “ak parti’nin arkasında localar, ulusal yadauluslararası çıkar çevreleri, başka yerde birtakım çıkar odakları yoktur. allah’açok şükür, 17 yıllık iktidar olan bir partinin arkasında, halen milletindesteği, duası ve tercihleri vardır. milletimizin bizimle birlikte şerodaklarına karşı direnişi vardır. bu yerli ve milli olma özelliğimizden hiç vazgeçmedik,vazgeçmeyeceğiz. siyaseti milletimize hizmet aracı olarak kullanacağız. allahyar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!