Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÜÇLÜ LİDER GÜÇLÜ MECLİS

ak parti grup başkanvekili

ak parti grup başkanvekili ve aksaraymilletvekili İlknur İnecöz “güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü cumhurbaşkanı,güçlü türkiye diyorsak cumhurbaşkanlığında, liderimiz sayın recep tayyiperdoğan`ı desteklerken, milletvekili seçimlerinde mutlaka ve mutlaka oylarımızıak parti’ye vermeliyiz. hemşerilerimi bu konuda dikkatli olmaya davet ediyor,ülke düşmanı şer odaklarının fısıltı gazetesi ve sosyal medya aracılığı ileyaydığı söylentilere kulak asmamalarını istiyorum”  dedi.

24 haziran seçimlerine kısa bir sürekala tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz,aksaray`da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

aksaray ve ilçelerinde seçimçalışmalarını yoğunlaştıran İnceöz, tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaraymilletvekili İlknur İnceöz, eskil ilçesinde gazetecilere ak parti`nin bundantam 16 yıl önce ülke sorunlarının çözümü için merkeze insanı alarak yolaçıktığının altını belirterek, “bu kutluhareket 2002 yılında liderimiz, cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız receptayyip erdoğan’ın önderliğinde yola çıktı. aradan geçen 16 yıl boyunca ülkemizebirbirinden güzel hizmetleri kazandırdık. bu kazanımlardan girdiği tümseçimlerde sayın cumhurbaşkanımıza ve partimize büyük destek veren aksaray`ımızda en iyi şekilde faydalandı. ak parti iktidarları döneminde Ülkemiz kazandı,şehrimiz kazandı, hemşerilerimiz kazandı, milletimiz kazandı. ak partikendisine teveccüh gösteren, oylarını emanet eden bu aziz milleti hiçbir zamanyanıltmadı, hayal kırıklığına uğratmadı” dedi.

24 haziran seçimlerimin türkiyesiyasi tarihin en önemli seçimleri olacağını kaydeden İnceöz, “milletvekiliadaylarımız, teşkilatlarımız olarak bunun bilicindeyiz ve yoğun bir tempoda hepbirlikte çalışıyoruz. Ülkemiz 24 haziran’da geleceğini oylayacak. bölgesininhamisi konumuna gelen ülkemizin artık zaman kaybına tahammülü yok.cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyalrefah artışımızda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti gelmişti” şeklindekonuştu.

yeni yönetim sisteminin tümunsurlarıyla 24 haziran sonrası yürürlüğe gireceğini kaydeden tbmm ak partigrup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz, “her on yılda bir darbelere nedenolan, sürekli hükümet krizleri yaşatarak gelişmemizi, kalkınmamızı engelleyenparlamenter sistemi, demokrasinin bir üst modeli olan cumhurbaşkanlığı hükümetsistemi’yle değiştirelim teklifimize aziz milletimiz 16 nisan 2017 referandumundaevet dedi. Şimdi 24 haziran seçimleri ile milletimizle birlikte aldığımızkararı uygulayacağız.

cumhurbaşkanlığı hükümetsisteminin 24 haziran seçimlerinden sonra ilk defa uygulanacağının altını çizenİnceöz.  “vatandaşlarımız bir taraftan cumhurbaşkanını yanihükümeti sandıkta seçecek, diğer taraftan milletvekillerini belirleyecek. yenidönem güçlü meclis ve güçlü hükümet dönemi olacaktır. bu iki temel kurumunkendi alanlarına yoğunlaşmalarının yanı sıra ahenk içinde çalışmaları millihedeflerimizin gerçekleşmesine hizmet edecektir.

güçlü bir cumhurbaşkanlığı`nın ancakgüçlü meclis ile var olabileceğine dikkat çeken İnceöz, “ak parti hükümeti, parlamentodaçoğunluğu elde ettiğinde türkiye güçlenecektir. cumhurbaşkanımız güçlü olup, akparti mecliste güçlü olmadığı takdirde mutlaka yönetimde zaaflar oluşacaktır.güçlü meclis olmadığı müddetçe güçlü hükümetin, güçlü cumhurbaşkanının olmasızordur ve orada cumhurbaşkanımızı rahat çalıştırmazlar. bu bağlamda bizgerçekten güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü cumhurbaşkanı, güçlü türkiyediyorsak cumhurbaşkanlığında, liderimiz sayın recep tayyip erdoğan`ıdesteklerken, milletvekili seçimlerinde mutlaka ve mutlaka oylarımızı akparti’ye vermeliyiz. hemşehrilerimi bu konuda dikkatli olmaya davet ediyor,ülke düşmanı şer odaklarının fısıltı gazetesi ve sosyal medya aracılığı ileyaydığı söylentilere kulak asmamalarını istiyorum” şeklinde konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”