Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÖNÜLLERE MİSAFİR OLDULAR

tevazu, gayret ve samimiyet

tevazu, gayret ve samimiyet sloganıyla kapı kapı gezen aksaraybelediye başkan adayı evren dinçer iki aileye misafir oldu. mahallelinin akınettiği evlerde toplantı mini bir mitinge dönüştü.

sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını yürüten başkanadayı dinçer, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmaletmiyor.

dinçer’e ev ziyaretleri sırasında ak parti İl başkanıhüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kolları başkanı mehmetemin kılıç ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

ak heyetin ev ziyaretine geleceğini öğrenen mahalleli,hem hasas mahallesinde hem de yunus emre mahallesindeki eve adeta akın etti.kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan vatandaşlara teşekkür eden dinçer,mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek, vatandaşlarınisteklerini bizzat not aldı.

ziyaretler sırasında konuşan dinçer, “bir insanın herzaman kendini en güvende hissettiği, en samimi olduğu yer evidir. biz de bubilinçle vatandaşlarımızın evlerine misafir olarak onlarla hasbihal ediyor, sorunve isteklerini yerinde dinleme fırsatı buluyoruz. bu sayede sorunu yerindegörmüş, aksaray’ı sokak sokak analiz etmiş oluyoruz. sıcak karşılamaları, güleryüzlü ev sahiplikleri için ailelerimize ve bizleri yalnız bırakmayan mahallehalkına canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

memleket işinin gönül işi olduğunu vurgulayan dinçer,“cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan liderliğindeki ak parti sadecevaat veren, sadece konuşan parti değildir. ak parti sözünün arkasında duran, neyapabilecekse onu söyleyen bir partidir. yaparsa yine ak parti’nin yapacağını vatandaşlarımızbiliyor. halkımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak adına çokçalışacağız, durmayacağız, ye’se kapılmayacağız, gaflete düşmeyeceğiz.” dedi.

aksaray’ın eski aksaray olmadığını belirten vatandaşlarise, ak parti iktidarı ile kentteki değişimin ortada olduğunu belirterek, bugüzel hizmetlerin devamını istediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu,
Sıradaki Haber Ortaköy’de Kurban Bayramı Öncesi İlaçlama Çalışmaları Hız Kesmiyor!