Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÖNÜLLER HAZIR, BİZ HAZIRIZ

31 mart’ta yapılacak mahalli

31 mart’ta yapılacak mahalli İdareler seçimlerindemhp’nin aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, seçim ziyaretlerine devamediyor. ‘gönüller hazır’ sloganı ile seçim startı veren ve bu yönden gönüllerehitap eden sefer alkan, aksaray merkez de bulunan ortaköylüler derneğiniziyarette bulundu. 

mhp aksaray teşkilatı ile birlikte yapılan ziyarette,ortaköy yardımlaşma ve dayanışma derneği davet üzerine dernek başkanı faik kocapınarve üyeleri ile birlikte, aksaray’ımızın güncel ve gelecekteki sorunlarınıçözmek için istişarede bulundular.

gittiği her ziyarette aksaray’ın sorunlarını not alan veçözümü için projeler hazırlayan mhp belediye başkan adayı sefer alkan, aksaraybizim, bu şehir bizim, bu şehirde yaşayan insanlarda bizim, biz koskocamanaksaray ailesiyiz. aksaray’da geniş bir aile içinde yaşamamız gerekiyor. ailefertlerinin memnuniyeti ailenin reisi ile olur. ben de işte o koskocaman aileyimutlu etmek adına, refah içinde yaşaması adına hizmetkar olacağız. sorunlarıçözeceğiz. İnsanların mutlu şekilde yaşamalarını sağlayacağız. bunun içindeaile ferlerimizi tek tek dinliyoruz. allah izin verirse 31 mart’tan sonraaksaray’da daha fazla huzurlu, daha fazla mutlu bir aile ve aksaray içinçalışacağız. bugün de hemşerilerimiz ortaköylüler derneğini ziyaret ettik.onlarla hemhal olduk. ortaköylü ve aksaraylı hemşerilerimizin gönülleri bizlerehazır. biz de o gönülleri mutlu etmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

ziyaretten dolayı ortaköylüler derneği başkanı faikkocapınar, mhp adayı sefer alkan ve arkadaşlarına teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!