Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ

ak parti aksaray belediye

ak parti aksaray belediye başkan adayı evren dinçer,“cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ın izindegönül belediyeciliği yapmak için yola çıktık. yaptığımız her işlehemşehrilerimizin gönlüne dokunan, yaşadığımız şehri sanatıyla, kültürüyle,sporuyla, doğasıyla, tarihiyle ön plana çıkaran, sosyal belediyeciliği daha dayaygınlaştıran, adaletli ve hakkaniyetli gönül belediyeciliği hedefliyoruz.” dedi.

seçim kampanyası çalışmalarını hız kesmeden sürdürenevren dinçer, aksaray belediye başkan adayı olarak çıktığı bu yolda şehrin emanetinihakkıyla teslim edeceklerini söyledi.

görev nasip olursa hizmet çıtasını daha yüksekleretaşımak için çalışacaklarını, önceliğin otopark ve trafik sorununu aşmaya,şehrin imarını ve görüntüsünü güzelleştirmeye, insan yetiştiren ve eğitenprojelere ağırlık vermeye yönelik olacağını ifade eden başkan adayı dinçer; başarılarladolu eğitim hayatında elde ettiği bilgi ve birikimi aksaray’ı daha ileriyetaşımak için kullanacağını aktardı.

dinçer, “aksaray’ımızı daha da ileriye taşımak, hizmetkervanına hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştıracak, zaman tasarrufu ve maddikazanım sağlayacak uygulamaları hayata geçireceğiz. belediyecilik yanında;engelli kardeşlerimizle, gençlerle ve kadınlarla ilgili çok önemli projelerimizvar. aksaray olarak kültür ve turizm projelerimizle ön plana çıkmayıhedefliyoruz. ayrıca, gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmak için yeniprojelerimiz var. aksaray belediyesi olarak şehrin tüm paydaşlarıyla vehemşehrilerimizle el ele vererek istişareyi esas alan bir anlayışla yeniprojelerimizle aksaray’ın 2023 hedeflerine varmasının ötesinde 10 yılını, 20yılını, 50 yılını planlayarak geleceğe birlikte taşıyacağız.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu